технологія вирощування кукурудзи презентація

Похожие презентации: Рекомендації по вирощуванні кукурудзи. Гібриди кукурудзи Dekalb. Капуста. Агротехніка. Технологія: Місце в сівозміні Технологія обробітку грунту Якість посіву (розтановка, глибина посіву) Строки посіву Нормі висіву Живлення Захист рослин Своєчасність ! Global Innovation – Local Solutions. 32. Що важливо ? Три речі необхідні культурі: Що важливо ? TT Mini-till Вимоги до технології: Чисте поле від бурянів Вирівняність поля Відсутність ущільнення Накопичення вологи вода живлення повітря Strip-till No-till Global Innovation – Local Solutions. 33. Завдання обробітку грунту.


3. Структура технології вирощування кукурудзи на. Весняно-літній період Весняний період Осіній період Структура технології вирощування кукурудзи на 1 Лущення стерні 2 Внесення добрив 3 Основний обробіток 4. Закриття вологи 5. Внесення азоту 6. Передпосівний обробіток 7. Посів 8. Захист від бур'янів 9. Позакореневе внесння Цинку 10. Підживлення азотом в рядки 11.


Лабораторне дослідження: Вирощування розсади кукурудзи у субстраті в домашніх умовах Актуальність дослідження пов’язана з бажанням з'ясувати який субстрат є. Мета: розглянути умови вирощування розсади кукурудзи у тирсі та у ґрунті в домашніх умовах. Вікно перегляду презентації. Отримати код. Завантажити презентацію. Завантажити сертифікат. Сподобалося?


Інтенсифікація технології вирощування цієї культури дає змогу отримати високі врожаї і, відповідно, прибуток. Україна входить до п’ятірки найбільших експортерів зерна кукурудзи у світі, що спричинило збільшення посівних площ цієї культури на території країни. Врожайність кукурудзи коливається від 50 до 150 ц/га, у залежності від агрокліматичних умов та технології вирощування. Агрокліматичні умови зон кукурудзосіяння в нашій країні вирізняються надзвичайною різноманітністю. Кожна з них має свої ґрунтові особливості, умови зволоження і температурний режим, що істотно впливає на ріст, розвиток ро.


Отношение к теплу Проростает при 8-10 °С (опт 12-15°С), Всходы 10-12 (Опт 15-18°С). Оптимальная температура для её выращивания — 20—24 °С. Отношение кукурузы к свету. Кукуруза — растение короткого дня, то есть она быстрее переходит в фазу формирования урожая при продолжительности светового дня 8-9 часов. При продолжительности светового дня выше 12-14 часов вегетативная фаза и весь период вегетации увеличивается (фотопериодизм). Поэтому гибриды для северных регионов должны быть генетически приспособлены к условиям длинного дня. Один и тот же сорт в северных регионах образует большее число междо.


Повна технология вирощування кукурудзи: ґрунтово-кліматичні умови, обробіток ґрунту, насіннєвий матеріал, сівба, добрива, захист кукурудзи . Універсальною для усіх регіонів технологія вирощування кукурудзи бути не може. Проте, якщо об'єднати поради агровиробників, наукові рекомендації з урахуванням особливостей кліматичних зон, та власний досвід, можна отримати непоганий результат. Ґрунтово-кліматичні умови. Найбільше на ріст та розвиток кукурудзи впливають тепло і волога, саме вони часто стають лімітуючими факторами у вирощуванні культури.


Презентация на тему Технология возделывания кукурузы из раздела Разное. Доклад-презентацию можно скачать по ссылке внизу страницы. Эта презентация для класса содержит 60 слайдов. Для просмотра воспользуйтесь удобным проигрывателем, если материал оказался полезным для Вас - поделитесь им с друзьями с помощью социальных кнопок и добавьте наш сайт презентаций TheSlide.ru в закладки! Главная. Разное. Технология возделывания кукурузы. Слайды и текст этой презентации. Слайд 1. Текст слайда: Технология возделывания кукурузы. Кукуруза (Zea mays) - растение семейства Мятликовых.


Технологія вирощування кукурудзи. Попередники. У Лісостепу кукурудза найкраще росте після озимини, зернобобових, цукрового і кормового буряка, гречки, картоплі. В зоні Полісся кукурудзу розміщують після люпину, багаторічних трав, льону, зернобобових, озимих, картоплі. Кукурудза не належить до культур, дуже вимогливих до попередників. Кукурудзу можна вирощувати як монокультуру. Вирощування кукурудзи у сумішках. Щоб збалансувати кукурудзяний корм за ущільнених посівах з бобовими (соя, горох, кормові боби, буркун), капустяними, соняшником, вівсом, гарбузами. Такі посіви дають високий врожай зерна чи зеленої маси кращої якості.


Вирощування кукурудзи на зерно - сучасні технології які допоможуть виростити кукурудзу з максимальним урожаєм. Обробка грунту, посів, догляд за посівами та підживлення за технологією вирощування кукурудзи. За останні роки кукурудза займає все більш стійку позицію на світовому ринку зерна. У цій галузі природно-економічні умови України дозволяють не тільки забезпечити внутрішні потреби, а і значно наростити її експортний потенціал. Проте в дійсності на шляху створення стабільного і сприятливого середовища, включно з інфраструктурою ринку, у виробничій практиці вирощування кукурудзи ще є численні перепони агротехнологічного характеру. Кукурудза: основні характеристики.


Инфоурок › Другое ›Презентации›Презентация на тему:"Организация выращивания кукурузы на зерно". Презентация на тему:"Организация выращивания кукурузы на зерно". Скачать материал. библиотека материалов. Добавить в избранное. 1 / 8. Описание презентации по отдельным слайдам: 1 слайд. Описание слайда: Выпускная квалификационная работа На тему: «Организация выращивания кукурузы на зерно» Выполнила студентка 4 курса Калинина Яна Ивановна Проверила руководитель: Ванина Татьяна Васильевна. 2 слайд. Описание слайда


Найбільший вибір готових шкільних презентацій! Зернове господарство України — презентація з будь-якого предмету на порталі GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . Кукурудза — цінна продовольча і фуражна культура, Найкращі грунтово-кліматичні умови для її вирощування в лісостеповій і степовій зонах. Особливо сприятливі умови для вирощування гібридного насіння склалися в Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській областях; менш сприятливі — в Поліссі і в Карпатах. Слайд #32. Кукурудза — цінна продовольча і фуражна культура, Найкращі грунтово-кліматичні умови для її вирощування в лісостеповій і степовій зонах.


При безгербіцидній технології вирощування кукурудзи велике значення має основний обробіток ґрунту. Його проводять з урахуванням попередника, типу ґрунту, рельєфу, ступеня і особливості забур'янення поля. У зоні достатнього зволоження на забур'янених полях ефективний напівпаровий обробіток ґрунту.


Кукурудза як один із видів зерна для виробництва концентрованих кормів у тваринництві та сировина для виробництва біоетанолу. Структура світового експорту кукурудзи. Динаміка посівних площ кукурудзи в Україні порівняно з іншими зерновими культурами. Виробництво та експорт кукурудзи України. Технологія заготівлі і зберігання зерна та кукурудзи; розробка лінії подрібнення початків з використанням модернізованого подрібнювача ИСК-3А: будова і принцип дії, обґрунтування вибору технічних засобів: розрахунки механізмів. Економічна оцінка проекту. дипломная работа, добавлен 08.07.2011.


Современная технология выращивания кукурузы на зерно. Кандидат с.х. наук, Алексей Орлов. Как вырастить рекордный урожай кукурузы на зерно? Технология выращивания кукурузы включает: биологические особенности, мировой рекорд в урожайности кукурузы, место кукурузы в севообороте, обработка почвы под кукурузу, удобрение кукурузы, посев кукурузы, орошение кукурузы, уход за посевами кукурузы, применение гербицидов для защиты посевов кукурузы, уборка кукурузы, послеуборочная обработка и хранение зерна кукурузы, скачать технологическую карту выращивания кукурузы на зерно. Этот раздел будет постоянно обновляться и расширяться, поэтому заглядывайте сюда почаще!


Кращі землі для вирощування кукурудзи – це глибокі чорноземи, темно-сірі суглинки, ґрунти річкових заплав з таким підґрунтям, куди легко може проникати коріння рослини. Добре росте кукурудза на супіщаних і навіть піщаних ґрунтах, якщо в них внесена достатня кількість добрив. На засолених, важких глинистих, сильнокислих, з близьким заляганням ґрунтових вод землях вона росте погано, тому не слід використовувати такі ділянки під кукурузні посіви. Терміни й технологія зяблевого обробітку ґрунту визначаються строками збирання врожаю попередників. Після збирання врожаїв зернових та зернобобових культур залишається ще досить тривалий теплий період, а от після збирання просапних він значно коротший.


При безгербіцидній технології вирощування кукурудзи велике значення має основний обробіток ґрунту. Його проводять з урахуванням попередника, типу ґрунту, рельєфу, ступеня і особливості забур'янення поля. У зоні достатнього зволоження на забур'янених полях ефективний напівпаровий обробіток ґрунту. Після ранніх попередників (зернових, зернобобових) ґрунт слідом за збиранням дискують на глибину 6-8 см. Вносять мінеральні та органічні добрива і проводять оранку на глибину 27-30 см. Через два-три тижні проводять поверхневий обробіток для знищення сходів бур'янів за допомогою культива.


Технології вирощування соняшнику та кукурудзи в західних регіонах України. VNIS ZAHID. Views 148Year ago. Спикер: Крупак Володимир- агроном-аналітик з насінництва Тема доповіді: Технологія вирощування насіння зернових культур. Перспективні .. 36:43.


При безгербіцидній технології вирощування кукурудзи велике значення має основний обробіток ґрунту. Його проводять з урахуванням попередника, типу ґрунту, рельєфу, ступеня і особливості забур'янення поля. У зоні достатнього зволоження на забур'янених полях ефективний напівпаровий обробіток ґрунту.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контурна карта 11 клас географія відповіді

історія мови контрольний переказ

решебник ефимов демидович часть 2