тести для 3 класу з природознавства

До вашої уваги освітні онлайн тести для вчителів з природознавства з бібліотеки онлайн тестів освітнього проекту «На Урок» для 3 класу з бібліотеки онлайн тестів освітнього проекту «На Урок». Створюйте онлайн-тести для контролю знань і залучення учнів до активної роботи у класі та вдома. Створити тест. Тести Природознавство 3 клас. 2. Природознавство. Природознавство, 3 клас. Анатолій Е.


Тести з природознавства 3 клас. 1. Що таке природа. Якою буває природа. 2 варіант. 1. Що таке природознавство? а) Наука, про тваринний світ; б) рослини і тварини; в) знання про природу. 2. Чим живі організми відрізняються від предметів неживої природи?


Авторка презентує тематичні завдання в тестовій формі для учнів 3 класу. Збірка охоплює запитання та завдання з 26 навчальних тем за чинною програмою у двох варіантах кожне. Набори завдань запропоновано в різних тестових формах: закритої, відкритої, з вільним вибором відповідей тощо. Для вчителів початкових класів щодо тематичного тестового оцінювання.


Сайт учителя початкових класів Мукомели Лариси Антонівни. Контрольні роботи з природознавства (3 клас). Контрольна робота №1 «Вода». І варіант. 1. Більша частина Землі вкрита: А) льодовиками; Б) водою; В) сушею. Контрольна робота №5 «Рослини» 3 клас. ІІ варіант. 1. На які царства, поділяються живі організми: а) рослини, ґ) гриби, е) перегній, б) люди, д) дроб'янки, в) бактерії, г) тварини, є) віруси. 2. Доповни речення. Для росту рослинам необхідні:_ _ 3. З’єднай назву рослини з її способом розмноження. полуниці * * цибулинами смородина * * вусами тюльпан * * частинами стебел.


Природознавство. Тестові завдання 3 клас. До підручника Грущинської І.В. Видання 2-ге, перероблене й доповнене. Схвалено для використання у загальноосвітніх навчальних закладах комісією з педагогіки та методики початкового навчання Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України. Тернопіль навчальна книга — богдан. УДК 502.2(075.2) ББК 20.18я71.


Головна » Тести » ПРИРОДОЗНАВСТВО 3 КЛАС. Повітря, його склад та властивості. Тест з природознавства для учнів 3 класу. Опитування. Інформацією яких розділів веб-сайту Ви найчастіше користуєтесь? Кабінет вчителя. Для мами і тата. Віртуальний вчитель (Для моїх учнів). Результати | Архів опитувань. Всього відповідей: 411. Україна, Дніпропетровська обл., м.Кривий Ріг, 50056, м-н Сонячний, 1, каб. 204 Кресак Наталя Миколаївна тел. школи(0564) 65-14-66,65-34-15. ПОГОВОРИМО. Для добавления необходима авторизация. Співтовариство. Форум.


Цей тест дозволить перевірити ваші знання з теми "Зелене диво Землі" Тест з природознавства для учнів 3 класу бесплатный. Состоит из 12 вопросов , был пройден 336 раз. Начать тест.


Інтерактивні тести. Літній пришкільний табір. Фотоальбоми. Тестові завдання з природознавства 3 клас. [ Викачати з сервера (37.3 Kb) ]. 25.10.2016, 21:37. Тестові завдання з природознавства 3 клас. 1. 2. 3. 4. 5. Категорія: Природознавство | Додав: viktoriya | Теги: Переглядів: 1777 | Завантажень: 345 | Рейтинг: 0.0/0. Всього коментарів: 0.


Контрольна робота з природознавства (тестова) “Корисні копалини, ґрунт” (3 клас). Автор: Костецька Світлана Леонідівна. Навчальний заклад: Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІст. №117, вчитель початкових класів. Тема: Контрольна робота з природознавства (тестова) “Корисні копалини, ґрунт” (3 клас). І варіант.


04.04 - контрольна робота з природознавства! 19:11. ЛідіяВолодимирівна. Канікули з 25.03 по 01.04 включно. До школи - 02.04. 21:32. Тестові питання за програмою підручника 3 класу (за Грущинською). Окружающий мир 3 класс | Дата: 24.04.2016 | Вопросов: 12 | Автор: Рудакова Л.В. Питання № 1.


Инфоурок › Начальные классы ›Тесты›Тести з природознавства для 3 і 4 класів. Тести з природознавства для 3 і 4 класів. Скачать материал. В даному посібнику подано тестові завдання, передбачені для оперативної перевірки рівня засвоєння знань з природознавства учнями 3 та 4 класів. Тестування є одним із методів швидкого контролю та перевірки ЗУН дітей на різних етапах навчального процесу: на початку уроку – „Перевірка та корекція знань учнів”; на етапі „Узагальнення та систематизації знань”, що дозволяє виявити рівень засвоєння поурочного матеріалу.


ПРИРОДОЗНАВСТВО 3 клас ІІ семестр КОНТРОЛЬНА РОБОТА (комбінована) ЖИВІ ОРГАНІЗМИ ТА СЕРЕДОВИЩА ЇХ ІСНУВАННЯ (Рослини). 1. Допиши речення (1 б) Тваринам і людям рослини дають _ _. 2. Допиши речення (1 б). Середовище існування, або навколишнє середовище, - це те . 7. Запиши, у чому полягає роль бактерій. ПРИРОДОЗНАВСТВО 3 клас ІІ семестр КОНТРОЛЬНА РОБОТА № 6 (комбінована) ЛЮДИНА ТА ЇЇ ОРГАНІЗМ. 1. Допиши речення. (1 б) За способом живлення люди подібні до _ .


тестові завдання з природознавства. 3 клас. Тема. Природа і ми. Тестові завдання з природознавства 3 клас тема. Природа і ми 1. Що таке природа? а) живі організми, будинки, машини; б) світло, повітря, вода, людина; в) це все, що нас оточує, крім того що зроблене людиною. Автор


Відповіді до робочих зошитів з природознавства для 3-го класу. Готові домашні завдання за новою програмою. Відповіді до робочого зошита з природознавства для 3-го класу, автор Діптан Н. В. Зошит до підручника І. В. Грущинської. 2017 рік. 267058 Читати. ГДЗ Природознавство 3 клас Грущинська - Робочий зошит (Нова програма). Готові домашні завдання на Зошит друга природи на урок природознавства для 3 класу, автор Грущинська І.В. ГДЗ видано у 2017 році. 258688 Читати. ГДЗ Природознавство 3 клас Гільберг - Робочий зошит.


Тест. Розмноження рослин . 3 клас. 1. Головне , що відрізняє квіткові рослини від інших видів рослин , - це а) тоненьке стебло; б) форма листків; в) розмір рослин. 2. Рослинам квітка потрібна : а) для краси; б) висоти рослин; в) розмноження. 3. З квітки утворюється: а) плід; б) нове стебло; в) плід з корінням; г) нова квітка. 4.Утворення з квітки плода з насінням може відбуватися лише за умови : а) тепла; б)повітря; в) запилення; г) світла. 5. Насінням розмножується: а)картопля; б) огірок; в) верба. 6. для росту й розвитку рослин потрібні: а) пісок і вода; б) тепло, світло, вода, повітря; в) т. Джерело: Підручник з природознавства. testy_z_pryrodoznavstva_3_klas.docx - 16.27 KB. Класи: 3 клас.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контурна карта 11 клас географія відповіді

історія мови контрольний переказ

решебник ефимов демидович часть 2