самостійні роботи 3 клас українська мова

Завантажити контрольні роботи з української мови за 3 клас ✅ Безкоштовно на сайті «На Урок». Багато корисних матеріалів для вчителів та репетиторів. Діагностична робота: мовна тема з української мови 3 клас. Українська мова, 3 клас, Контрольні роботи. Додав(-ла) Рашевська А. В. 9 лютого 121 0.


В даній роботі вміщено перевірні роботи з української мови для 3 класу за два семестри. Для легшого використання матеріали подані у форматі WinRAR ZIP archive За перший семестр вміщено 4 перевірні роботи - Диктант, Мовна тема "Мова і мовлення. Речення. Текст", Письмовий переказ, Списування. для другого семестру - 2 Диктанти, Мовна тема "Іменник. Прикметник", Мовна тема "Дієслово", Списування.. Опис документу: В даній роботі вміщено перевірні роботи з української мови для 3 класу за два семестри. Для легшого використання матеріали подані у форматі WinRAR ZIP archive За перший семестр вміщено 4 перевірні роботи - Диктант, Мовна тема "Мова і мовлення. Речення.


Контрольні роботи з української мови (за оновленими програмами). 3 клас. Скачать материал. библиотека материалов. Добавить в избранное. Контрольні роботи з української мови 3 клас. Мовна тема «Мова і мовлення. Текст. Речення.


Мовна тема з української мови за темою "Дієслово"(3клас). Самостійна робота тема "Текст" № 2 2 клас. Також вам може бути цікаво: Всего комментариев : 0. Доброго вечора. Поясніть, будь ласка, згідно методики оцінювання контрольних робіт з математики в початкових класах.(4 клас) Якою помилкою вважається помилка допущена в записі множення в стовпчик типу 140*5=700. Учень записав 5 під нулем(вчитель виправила, що треба було записати під 4), хоча результат правильний. Оцінка 9. за контрольну роботу.(Хоча ця помилка була в додатковому завданні) І чи вважається це за помилку?


УКРАЇНСЬКА МОВА 3 клас ІІ семестр КОНТРОЛЬНА РОБОТА Диктант (із тестовими завданнями з мовної теми, не пов’язаними зі змістом тексту). 1. Написати текст під диктовку. Радість Біля школи росте верба. Б в основній частині. В у кінцівці. 3. Визнач слово, що відповідає поданій схемі. ¬ А розмова. Б школа. В лісник. 4. Скільки голосних звуків в українській мові? А 6. б 7. в 10. 5. Встанови відповідність «назва частини мови – що вона означає». Іменник   дія предмета. Прикметник   назву предмета.


Контрольні роботи 3 клас. 1. Контрольна робота з математики №1. 3 клас. I семестр. Нова програма. 2. Контрольна робота з математики №2. 3 клас. I семестр. Нова програма. 3. Контрольна робота з математики №3. 3 клас. 4. Контрольна робота з української мови. Мовна тема "Будова слова" 3 клас. I семестр. Нова програма. 5. Тексти для списування. 3 клас. 6. Контроль читання. I семестр. 3 клас. 7. Контрольна робота №1 з "Я у світі". I семестр. 3 клас. 8. Семестрова Контрольна робота з математики №4. 3 клас. I семестр. Нова програма. 9. Контрольна робота з математики №1. 3 клас.


кандидат педагогічних наук. Українська мова. 3-й клас. Орієнтовні завдання для перевірки навчальних досягнень (І семестр). Анотація У статті зазначено види перевірки навчальних досягнень учнів 3 класу з української мови. Подано орієнтовні завдання для контрольних робіт, передбачених у І семестрі. Види перевірки, аудіювання, діалог, мовні знання, диктант, списування. Аннотация В статье указаны виды проверки учебных достижений учащихся 3 класса по украинскому языку. Предложены ориентировочные задания для контрольных работ, предусмотренных в І семестре. Виды проверки, аудирование, диалог, знания .


Попередня публікація Контрольні роботи 3 клас. Вам також має сподобатись. 0. Матеріали для роботи з Хрестоматією сучасної української дитячої літератури. Знайомство з літерами “Б – зошит”. Календарно-тематичне планування для 3 класу на 2017-2018 рр. 7 порад як розсадити учнів за партами. Світдана говорить


Пропоную увазі вчителів завдання для самостійної роботи з української мови в 3 класі по темі "Прикметник". Автор: Романів Ольга Зеновіївна, вчитель початкових класів, Львівського НВК "Школа-ліцей "Оріяна". s.r._prykm.3.docx - 13.1 KB. Предмети: Українська мова. Класи: 3 клас. Нижче Ви можете скопіювати URL-адресу цієї сторінки: або посилання для вставки у веб-документи (на сторінки сайтів)


ПЕРЕВІРНА РОБОТА № 1 Тема «Мова і мовлення» І варіант. 1. Мовлення буває… А) писемне і повчальне; Б) усне і писемне; В) чітке і виразне. 2. Усне мовлення використовують… А) у творах; Б) у листах; В) під час розмови. 3. Познач рядок із словами, які вжиті неправильно: А) олівець, товариш, бабуся; Б) карандаш, самольот, бабушка; В) літак, школяр, вчитель. 4. Яка форма звертання підходить до старших? А) Привіт, друже! . У четвер був урок української мови. Я дуже хвилювався і не насмілювався підняти руку. Мені допомогла Катруся, яка весь час штовхала мене в бік.


Діагностичних робіт з української мови учнів 3 класу. до навчально-методичного комплекту: ✓ підручник «Українська мова та читання. Частина 1». (автори Н. Кравцова, О. Придаток, В. Романова). ✓ «Робочий зошит» (автори Н. Кравцова, О. Придаток). ✓ «Діагностичні роботи. 3 клас» (автори Н. Кравцова, О. Придаток). створеного відповідно до Типової освітньої програми (3 клас), розробленої під керівництвом О. Я. Савченко. Тернопіль Видавництво «Підручники і Посібники». 2021.


Перевірні роботи. Математика. Природознавство. 3 клас. МОВНА ТЕМА № 2. « Слово. Категорія: Українська мова | Додав: lyana69. Переглядів: 8388 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0. Всього коментарів: 0.


Пропоную увазі вчителів завдання для самостійної роботи з української мови в 3 класі по темі "Прикметник". Автор: Романів Ольга Зеновіївна, вчитель початкових класів, Львівського НВК "Школа-ліцей "Оріяна". s.r._prykm.3.docx - 13.1 KB. Предмети: Українська мова. Класи: 3 клас. Нижче Ви можете скопіювати URL-адресу цієї сторінки: або посилання для вставки у веб-документи (на сторінки сайтів)


Категория: Українська мова 3 клас. Опубликовано: 12.12.2014 08:42. Автор: Безносенко Діана. Перевірна робота за темою «Іменник». Мета: перевірити рівень сформованості знань учнів за темою «Іменник»; розвивати мислення, увагу; виховувати культуру оформлення письмових робіт. Хід уроку. I. Організаційний момент. читання —. робота —. 4. Визначте і надпишіть рід іменників. Здоров’я, будинок, хата, щастя, квартира, пальто.


Комбіновані завдання для діагностичної роботи в 3 класі НУШ з теми «Числівник». 2 варіанти. Завантажити завдання для друку. Буквар, українська мова. Изобразительное искусство. Испанский язык.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контурна карта 11 клас географія відповіді

історія мови контрольний переказ

решебник ефимов демидович часть 2