контрольна робота no2 навичка читання мовчки (письмово) 4 клас

До контрольної роботи з літературного читання № 2 Навичка читання мовчки (письмово) для 4 класу входить документ-рекомендація про перевірку навичок читання мовчки, два варіанти з текстами та завданнями до них ( 4 завдання закритого типу і 2 завдання відкритого типу) . Матеріал, дібраний для перевірки навички читання мовчки у 4 класі, у І семестрі. Текст і завдання відповідають вимогам чинних документів.. Тест на урок Українська мова скачати.


До контрольної роботи з літературного читання № 6 Навичка читання мовчки (письмово) для 4 класу входить документ-рекомендація про перевірку навичок читання мовчки, два варіанти з текстами та завданнями до них ( 4 завдання закритого типу і 2 завдання відкритого типу) . Матеріал, дібраний для перевірки навички читання мовчки у 4 класі, у ІІ семестрі. Текст і завдання відповідають вимогам чинних документів.. Тест на урок Українська мова скачати.


Всi контрольні роботи з літератуного читання для 4 класу. ✅ Від українських вчителів. Завантажити безкоштовно на освітньому порталі «На Урок». Контрольна робота за 4 клас перебачає закріплення навичок читання мовчки, вголос, аудіювання та інших. Перегляд файлу. Зведений перелік робіт для підсумкових перевірок, які проводяться. в 4 класі з літературного читання. Вид перевірки. 4 клас. І. сем. Контрольна робота № 5. Аудіювання (письмово). І. Прослухай уважно оповідання. ДИКІ КАЧЕНЯТА Любить Тетянка плавати з татом на човні, коли Десна розливається.


Контрольна робота з літературного читання №1. уч _ 4 класу. _ _ варіант. Прочитай текст. Загублені рукавички. Товаришів у мене багато — у школі, в нашому класі й у сусідніх дворах. Але найбільше дружу з Ігорем. Ми живемо в одному будинку й навчаємося в одному класі, і сидимо за однією партою. Яка в нас дружба — судіть з такої пригоди. Коли похолодало й випав сніг, Ігореві, щоб не мерзли руки, купили зелені вовняні рукавички, м'якенькі й теплі-теплі. А "Ми живемо в одному будинку й навчаємося в одному класі, і сидимо за однією партою". Б "Як подзвонили на урок, припинили гру, забігли в клас, глянули — а в нас обох немає по рукавичці".


Контрольна робота. Навичка читання мовчки (письмово). _ Прочитай текст. Кмітливий горобець. Контрольна робота № 5. Свято української родини. Родинне свято в початкових класах. Літературне читання. 4 клас. Контрольна робота № 3. Літературне читання. 4 клас. Контрольна робота №2. Чат. Щоб додати необхідна авторизація.


4 клас. контрольна робота №2. Читання мовчки. Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли, публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.  Опубліковано: Олійник Оксана1 Ср, 2016-11-23 20:03. Контрольна робота №2 з літературного читання для 4 класу складена відповідно до наказу МОН України від 19.08.2016 №1009 «Орієнтовні вимоги до контролю та оцінювання навчальних досягнень учнів початкової школи»). Автор: Олійник Ганна Давидівна, вчитель початкових класів Синявської ЗОШ І - ІІІ ступенів, Рокитнянського району Київської області.


Контрольні роботи № 2 і № 6 Аудіювання (письмово). Контрольні роботи у 3-4 класах № 1 і № 5; у 2 класі № 1, № 2, № 5, № 6 Усний переказ прочитаного твору (усно). Контрольна робота № 3 Робота з літературним твором (письмово). Контрольна робота № 7 Підсумкова контрольна робота/ Державна підсумкова атестація Загальна кількість перевірок за семестр. 2 клас І ІІ сем. сем. 11. Салай О. Ю. Кирило-Ганнівська ЗОШ Перевірка навички читання мовчки у 4 класі здійснюється в письмовій формі фронтально за показниками: спосіб, темп, розуміння прочитаного. Учні мають прочитати текст мовчки і письмово виконати завдання. Для цього вчитель пропонує їм узяти в руки олівці.


Літературне читання 4 клас. Аудіювання Читання мовчки Робота з літературним твором. Українська мова 4 клас Перевірка мовних знань і вмінь Письмовий переказ Диктанти. Природознавство 4 клас. Всесвіт та Сонячна система 1 Всесвіт та Сонячна система 2 План і карта 1 План і карта 2 Океани Землі Материки. 4 клас Тестові контрольні роботи 1 семестр Комбіновані контрольні роботи 1 семестр.


Лозівська ЗОШ №3 Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради. Погода. Погода у Лозовій.


Пропоную для використання у роботі вчителями початкових класів контрольні роботи з літературного читання у 3 класі. Протягом навчального року проводиться 8 тематичних контрольних робіт, як у письмовій формі на окремому уроці, так і в усній – із виділенням 10-15 хвилин на кожному з певної кількості послідовних уроків. Контрольна робота № 1. Аудіювання (письмово). Учні сприймають на слух незнайомий текст, орієнтовний обсяг якого 210-230 слів. Після прослуховування тексту учні письмово виконують завдання на розуміння фактичного змісту сприйнятого на слух тексту. Перевірка навички читання мовчки здійснюється в письмовій формі фронтально за показниками: спосіб, темп, розуміння прочитаного.


Добірка контрольних робіт з літературного читання. Методична розробка "Контрольні роботи" з літературного читання в 4-му класі. Завантажити rozrobka.docx (76.75 Кб.) Формат файлу: .docx. Оцініть публікацію. Автор: Юхимець Людмила Адамівна Посада: учитель початкових класів. Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК». Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua. Посилання за темою: ▶ Розробка уроку "Написання з великої букви кличок тварин" з української мови в 2-му класі.


Читання мовчки. Опубліковано: марія петрівна Пон, 2014-12-01 19:37. Контрольні роботи. 0. Пропоную увазі вчителів завдання контрольної роботи з читання в 4 класі. Автор: Плювак Олександра Василівна, вчитель початкових класів Львівського НВК "Школа-ліцей "Оріяна". Контрольна робота №5. Аудіювання. Отримати сертифікат. За жанром.


Відповіді до контрольної роботи 2 з літературного читання посібника «Контрольні роботи з математики, української мови та літературного читання. 4 клас», Сапун. 2. У якому розділі книги дія читання можна помістити цей твір? Б «Літературні казки». 3. Що наказував батько слоненяті? В кататися, та не бешкетувати. 4. Хто примусив слоника поливати грядки? А ніхто. 5. Допиши речення.


4клас. Прочитай текст мовчки. Виконай завдання, подані після тексту. Молода зима От воно й почалося. Ось тобі робота на сьогодні: посади біля хати дерево й прочитай цю книгу про Далекі Сині Гори. Мама показала, де викопати дерево, поклала на стіл книжку про Далекі Сині Гори й пішла на роботу. Петрик подумав: « Посплю ще трохи». 5. Запиши назви двох оповідань, з якими ти ознайомився на уроках читання, та прізвища й імена їх авторів. 6. Як ти розумієш вислів «Природа для людини – джерело життя, мудрості та краси»? Запиши свої міркування.


Літературне читання, 4 клас. ПОУРОЧНІ ПЛАНИ за підр. О.Я,Савченко. Контрольна робота №2 .Навичка читання мовчки (письмово). №№25-28. Як ще не було початку світа. Контрольна робота №4 Перевірка навички читання вголос (тексти для перевірки навички). №53. Урок позакласного читання.


4 клас. Математика. Контрольні роботи №1-4 (І семестр). Тестова контрольна робота №5. Комбінована контрольна робота №6. Тематична контрольна робота зперевірки сформованості навичок усних обчислень № 7. Комбінована контрольна робота №8. Природознавство. Контрольна робота №1. Контрольна робота №2. Контрольна робота №3. Контрольна робота №4. Українська мова. Письмовий переказ. Навичка читання вголос. Тексти. Усний переказ тексту. Читання мовчки (І семестр) Читання мовчки (ІІ семестр). Робота з літературним твором. Надіслати електронною поштою Опублікувати в блозі Опублікувати у Twitter Опублікувати у Facebook Поділитися в Pinterest.


Учні мають прочитати текст мовчки і письмово виконати завдання. Для цього вчитель пропонує їм узяти в руки олівці. Після слова вчителя «Старт», учні розпочинають читання тексту. Через три хвилини вчитель говорить «Фініш» і учні ставлять олівцем крапку над словом, на якому зупинились. Далі учні дочитують текст і виконують запропоновані завдання. Обсяг текстів у 2 класі – 170-230 слів; у 3 класі – 250-310 слів, у 4 класі – 330-390 слів. Вимоги до формування змісту та оцінювання тестової роботи з перевірки навички читання мовчки в 3-4 класах. №. з/п. Види завдань.


Конспекти уроків літературного читання 4 клас Конспекти уроків математики 4 клас Конспекти уроків природознавства 4 клас Конспекти уроків української мови 4 клас Усі уроки початкова школа Файли. Контрольні роботи для 4 класу. Шкільне життяFollow on Twitter Send an email 30.08.2017. 0. Автор: Тацій Ольга Степанівна. Навчальний заклад: Голубівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів. Контрольні роботи для 4 класу. Контрольні роботи з української мови на І, ІІ семестри; Контрольні роботи з літературного читання на І, ІІ семестри; Контрольні роботи з математики на І, ІІ семестри; Контрольні роб.


83 Контрольна робота № 6. Навички читання мовчки (письмово). П’єси. 84–85 Іван Андрусяк «Як подружитися з Чакалкою». 86–87 Неля Шейко-Медведєва «Лисиця, що впала з неба». 88 Урок позакласного читання № 13. 5. Дата. 118 Контрольна робота № 8. Навичка читання вголос (усно). 119 Урок позакласного читання № 17. Дата.


ЛІТЕРАТУРНЕ ЧИТАННЯ - ТЕМАТИЧНІ КОНТРОЛЬНІ РОБОТИ - Посібник містить зразки орієнтовних тематичних контрольних робіт різних типів для учнів 2-го класу з математики, української мови, літературного читання, природознавства. Навичка читання мовчки (письмово). Контрольні роботи № 2 і № 6. - - Аудіювання (письмово). Контрольні роботи у 3-4-х класах № 1 і № 5; у 2-му класі № 1, № 2, № 5, № 6. 2. 2. Усний переказ прочитаного твору (усно). Контрольна робота № 3. 1. - Робота з літературним твором (письмово). Контрольна робота № 7. - 1. Підсумкова контрольна робота/ Державна підсумкова атестація. - - Загальна кількість перевірок за семестр. 4. 4.


4 клас. Контрольна робота №6. Читання мовчки. Прочитай уважно текст. Джерельце. Знайшли вони суху гілку, вистругав з неї дідусь жолобок і приєднав до струминки. Зробив кухлик з березової кори – кожний тепер нап'ється з джерельця. Оглянули свою роботу – до ладу вийшло. Напились ще на прощання і пішли додому. Тільки їх не стало видно, як вискочив на галявину Заєць.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контурна карта 11 клас географія відповіді

історія мови контрольний переказ

решебник ефимов демидович часть 2