німецька мова українською

Вивчай німецьку самостійно. Швидко вивчіть нову мову за 125 безкоштовних уроків. Весь наш словниковий запас розмовляють носії мови. Безкоштовні уроки іноземної мови онлайн.


Німецька граматика та все про німецьку граматику. Всі теми німецької граматики онлайн та безкоштовно. Володіння мовою, рідною чи іноземною – це, перш за все граматика. Вам непотрібно додаткових знань, щоб все зрозуміти. Все розкладено по блокам, що дозволить зануритись в граматику послідовно і поступово. Das schöne am Lernen ist, dass es dir niemals genommen werden kann. Хороша річ у навчанні в тому, що це ніколи не може бути відібране у тебе.


Безкоштовний онлайн-переклад з німецької українською і назад, німецько-український словник із транскрипцією, вимовою слів і прикладами використання. Перекладач працює зі словами, текстами, а також веб-сторінками. Яндекс.Перекладач — мобільний та веб-сервіс, який перекладає з німецької українською як слова, фрази і зв'язні тексти, так і цілі веб-сторінки.


Українська мова. Твір: підготовка до написання. Шпаргалка з української мови. Українська література. Хімія. Ви є тут. Головна » Основні 500 розмовних слів з німецької мови / Основные 500 разговорных слов немецкого языка. Основні 500 розмовних слів з німецької мови / Основные 500 разговорных слов немецкого языка. Опубліковано Редактор ср, 08/06/2014 - 09:16. Тип матеріалу: Навчальні матеріали. Предмет: Німецька. Німецька мова. Українська мова. Російська мова. 1.


Німе́цька мо́ва (Deutsch,deutsche Sprache) — германська мова індоєвропейської мовної сім'ї. Державна мова у Німеччині, Австрії, Швейцарії, Ліхтенштейні, Люксембурзі та Бельгії. Одна з офіційних мов ЄС. Рідна мова німців та німецьких етнічних меншин світу. Має понад 120 мільйонів носіїв. Близька до нідерландської, данської, шведської, норвезької, англійської. Використовує на письмі німецьку абетку на основі латинської.


У словнику німецька - українська ви знайдете фрази з перекладами, прикладами, вимовою та зображеннями. Переклад швидкий і економить ваш час. Native to: Primarily German-speaking Europe, also in the worldwide German-speaking diaspora Official language in: 6 countries Austria Belgium Germany Liechtenstein Luxembourg Switzerland 3 dependencies South Tyrol (Italy) 31 communes in Poland 9 municipalities in Brazil Several international institutions.


Німецька мова (нім. Deutsch, deutsche Sprache) - мова німців, австрійців, ліхтенштейнців і більшої частини швейцарців, офіційна мова в Німеччині, Австрії, Ліхтенштейні, одна з офіційних мов Швейцарії, Люксембургу та Бельгії. Належить до германської гілки індоєвропейської сім'ї мов. Писемність - на основі латинського алфавіту. Дізнайтеся, з чого почати вчити німецьку мову? Тут висвітлено такі теми: Розділ фонетики


Перекладач з німецької на українську. албанської англійської арабської африкаанс білоруської болгарської валлійської угорської в'єтнамської галісійської голландської . албанську англійську арабську африкаанс білоруську болгарську валлійську угорську вєтнамську галісійську голландську грецьку данську іврит їдиш індонезійську.


Німецька мова онлайн - легко і доступно. Уроки німецького, гдз, підручники, твори, тести, конспекти - все це на сайті deutschonline - уроки німецького, ЗНО. Вітаю всіх, хто хоче вивчати німецьку мову онлайн на моєму сайті. Мене звати Олеся Василівна. Я допомагаю українцям вивчити німецьку мову онлайн. Мій досвід викладання німецької мови більше 18 років, у тому числі 6 з них онлайн.


Про німецьку мову. Німецькою говорять близько 75 мільйонів людей в Німеччині, та ще 20 мільйонів у всьому світі вважають цю мову рідною. Поряд із англійською та нідерландською, до яких вона тісно пов'язана, німецька належить до західногерманської гілки германської мовної родини. Отже чому вивчати німецьку?


Підручники в електронному вигляді Німецька мова дивитись і читати онлайн. Шкільні підручники за новою програмою у форматі PDF, DJVU. Мова навчання: Українська, Німецька. Автор підручника: С.І. Сотникова, Г.В. Гоголєва. Видавництво: Харків, «Ранок».


Українська-німецька розмовник був складений фахівцями перекладацької компанії Flarus. У проекті брали участь редактори і перекладачі-носії мов. Ми не ставили мету створити повноцінний розмовник на усі можливі випадки. Він включає тільки найнеобхідніші вирази з перекладом і транскрипцією. Друк сторінки. Українська-німецька розмовник - Бесіда. das Gespräch. Я / Ви.


О книге "Німецька мова. Українсько-німецький розмовник і словник". Разговорник составлен на основе общеупотребительной лексики, сгруппированной по тематическим разделам: Путешествие автомобилем, Путешествие поездом, Путешествие самолетом, Путешествие кораблем, Городской транспорт, Велосипед, Туристическое агентство, Отпуск, Каникулы, Отель, Семья, Жилье, Ресторан, Меню, Банк, Почта, Телефон, Покупки, Здоровье, Культура, Спорт и игры, Время.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контурна карта 11 клас географія відповіді

історія мови контрольний переказ

решебник ефимов демидович часть 2