контрольні роботи 9 клас історія україни

Контрольна робота №6. Культурне життя України в другій половині ХІХ століття. 9 клас | Переглядів: 5076 | Завантажень: 1027 | Додав: Misha | Дата: 05.02.2014. Контрольна робота №5. Національна ідея. Контрольна робота №5. Національна ідея. Українофільський культурницький та політичний стан визвольного руху. Соціально-політичний рух в Україні в другій половині ХІХ століття. 9 клас | Переглядів: 4847 | Завантажень: 1009 | Додав: Misha | Дата: 05.02.2014. Контрольна робота №4. Модернізація українського суспільства у другій половині ХІХ століття. Контрольна робота №4. Модернізація українського суспільства у другій половині ХІХ століття.


Історія України 10 клас [9]. Історія України 11 клас [6]. Всесвітня історія 6 клас [19]. Всесвітня історія 7 клас [10]. ТЕМА 3: «Соціально-економічне життя народу та український національний рух у 1-й половині ХІХ ст.» Історія України 9 клас | Переглядів: 492 | Завантажень: 40 | Додав: Bo$$ | Дата: 06.02.2017 | Коментарі (0).


9 клас – історія України. Контрольна робота № 2. Модернiзацiя уkpaїhcьkoгo суспiльства в серединi - у другій половинi XIX ст. Початковий рівень 1. Укажіть, у якому регіоні України селяни опинилися в більш вигідних умовах під час наділення землею в ході проведення аграрної реформи 1861 р. А У Новоросійському краї; Б на Слобожанщині; В на Лівобережжі; Г на Правобережжі. 2. Укажіть, як називалися земельні наділи, Що за реформою 1861 р. відбиралися в селян, які до реформи користувалися більшою кількістю землі, аніж тепер мали право отримати у власність.


4 варіанти підсумкового оцінювання з історії України для 9 класу. Конспект на урок Історія України скачати. 1.Яка соціальна верства стала рушійною силою національного відродження в західній Україні наприкінці ХVІІІ – у першій половині ХІХ ст..? А)російське дворянство; Б)козацька старшина; В)польська шляхта; Г)греко-католицькі священники. 2.Яке щоденне періодичне видання було започатковане в роки революції 1905-1907рр.?


Виконувати завдання контрольних робіт з історії України було завжди складно і з певними труднощами. І для того, щоб зробити виконання контрольних робіт простим і правильним , для учнів необхідно використовувати якісний зошит. І для того, щоб реалізувати всі побажання учнів у простому виконанні всіх завдань наш сайт підготував Зошит для контрольних робіт Історія України 9 клас Гісем О.В.. Представлений зошит для контрольних робіт буде доречним при підготовці до контрольних і самостійних робіт. Так як він доступний на нашому сайті абсолютно безкоштовно, то вже відпадає необхідність його купувати.


Даний тест буде зараховано як тематична контрольна робота. Тест за темою "Українські землі у складі Російської імперії наприкінці 18 - у першій половині 19 ст." для учнів 9 класу. Даний тест буде зараховано як тематична контрольна робота. Пройти тест.


9 клас. Всесвітня. Підсумкові контрольні роботи. Тести. 9 клас. Правознавство. Відео. Тести. 9 клас. Історія України. Тестові завдання для уроків по підручнику. Бурнейко І. О., Наумчук О. В., Крижановська М. Є., Хлібовська Г. М. Історія України: підручник для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів. – Тернопіль : Астон, 2017. – 296 с. Savchenko 2 березня 2019 р. о 20:20. Анатолій Олегович! Дякую за тести. бажаю гарних учнів та успіхів у роботі. ВідповістиВидалити. Відповіді.


Для вирішення таких проблем і створений наш сайт. Відповіді до Історія України 9 клас Комплексний зошит для контролю знань є одним із ГДЗ нашого сайту. В ньому викладені вичерпні відповіді до запитань , які задає автор комплексного зошита. І ви без клопотів підготуєтесь і здасте будь-яку контрольну роботу з історії. Dead_memories94 62323 19.01.2021 22:37. Войдите


Контрольна робота з історії України. 11 клас І рівень 1.Тестові завдання. 1. Про якого діяча йдеться в уривку з історичного джерела? «Він залишався романтиком, навіть очолюючи перший український уряд – Генеральний секретаріат, він жив більше емоціями та образами, ніж реаліями повсякденного життя. – 2 лютого 1943р.? а) Форсування Дніпра; б) Сталінградська битва; в) Курська битва. 8. "Кукурудзяна епопея" пов’язана з іменем: а) М.Хрущова; б) Л.Брежнєва; в) М.Горбачова. 9. Українську Гельсінську спілку очолив: а) В.Чорновіл; б) Л.Лук’яненко; в) М.Руденко. 10. Крим було приєднано до УРСР: а) у 1954 р.; б) у 1964 р.; в) у 1965 р. 10 б. ІІ рівень Визначте причини і наслідки зазначених подій.


Пропонований посібник містить 14 варіантів підсумкових контрольних робіт по 22 завдання в кожному. Він укладений відповідно до чинних програм з історії для середніх загальноосвітніх навчальних закладів. У посібнику наведено різноманітні тестові завдання з історії України (від найдавніших часів до початку ХХ століття), які дають змогу здійснити перевірку знань, умінь і навичок учнів з цього предмета. Збірник завдань призначено для підготовки та проведення ДПА з історії України в 9 класі. Скачали: {2438} | Коментарів: {0}. Всього коментарів: 0.


Комплексний зошит для контролю знань - історія України 9 клас відповіді. Тест-контроль українська мова та література 9 клас. English 9 Kosovan Workook. Українська мова 9 клас Авраменко 2017. Всесвітня історія 9 клас Довідник. © 2014-2020 Гдз до підручників і робочих зошитів, готові домашні завдання, решебник, розв'язані задачі та вправи для 1-11 класів. Контакти.


Домашні завдання▾. 3 клас. ▾. Англійська мова Інформатика Математика Німецька мова Російська мова Українська мова. 4 клас. ▾. Англійська мова Інформатика Математика Німецька мова Природознавство Російська мова Українська мова ДПА-2021. 5 клас.


Історія України у дев’ятому класі. Усі школярі у цьому навчальному році будуть вивчати чимало нових тем з історії України, а у кінці вивченого розділу напишуть самостійні роботи з комплексного зошиту. Перевірити свої знання завжди готовий допомогти решебник Історія України 9 клас О.Є. Святокум Комплексний зошит 2011 року. Знайди відповіді у нас на порталі. Цей розв’язник вже чекає на школярів і готовий допомогти у будь-яку мить перевірити свої знання. Переглядати всі відповіді допоможе зручний зміст, який розроблений максимально зручним у використанні. У школі користуйся розв’язником.


Готова домашня робота з історії для 9 класу. Рішення та відповіді до комплексного зошита для контролю знань з історії для 9 класу. О.Є. Святокум. 2010 рік. Ця збірка розгорнутих відповідей і готових домашніх завдань виявиться незамінним помічником учням дев’ятих класів на перевірочних, самостійних і контрольних роботах, а також при виконанні домашніх завдань і підготовці до роботи на уроках. Посібники з історії допоможуть не тільки правильно виконати будь-яку, найскладнішу роботу, але й змусять школярів повірити в свої сили. Готові домашні завдання онлайн з історії будуть також корисними в підготовці до майбутніх іспитів, а батьки зможуть допомогти своїм дітям поліпшити успішність.


Ці контрольні роботи призначені для тих учнів, які у цьому, 2020-2021 навчальному році, закінчують разом і 9 , і 11 клас. Що треба робити? 1. Роздруковуєте текст контрольної роботи і бланк відповідей. 2. Виконуєте контрольну роботу на чернетці. 3. Переносите правильні відповіді з чернетки у Бланк відповідей. Якщо Бланка відповідей немає, пишете відповіді на окремому чистому аркуші. 4. Скануєте або фотографуєте Бланк відповідей. 5. Надсилаєте скан Бланка відповідей на ту електронну пошту, яка вказана у таблиці та у тексті контрольної роботи конкретному вчителю. Увага! Контрольні роботи здаємо д.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контурна карта 11 клас географія відповіді

історія мови контрольний переказ

решебник ефимов демидович часть 2