контрольна робота з хімії 7 клас валентність

Завантажити контрольні роботи з хімії за 7 клас ✅ Безкоштовно на сайті «На Урок». Багато корисних матеріалів для вчителів та репетиторів. Контрольна робота по темі "Початкові хімічні поняття". Хімія, 7 клас, Контрольні роботи. Додав(-ла) биковська н. 21 січня 1683 0. docx. Контрольна робота з хімії 7кл. Хімія, 7 клас, Контрольні роботи. Додав(-ла) Патрило Н. Б. 11 січня 1113 0. docx. Самостійна робота"Початкові хімічні поняття". Хімія, 7 клас, Контрольні роботи. Додав(-ла) грунська г. 7 січня 624 0.


Контрольна робота включає в себе завдання з тем "Валентніть", "Прості та складні речовини", "Якісний та кількісний склад речовини". Конспект уроку з хімії для 7 класу на тему: "Повітря, його склад. Оксиген. Поширеність Оксигену в природі." docx. 3259 0. Конспект уроку з хімії для 7 класу на тему: "Поняття про оксиди, окиснення (горіння, повільне окиснення, дихання).


Контрольна робота вміщує два варіанти завдань на визначення валентності та індексів за формулами і валентністю; встановлення формули за описом і опис складу речовини за формулою; розрахунки молекулярної маси.. КТП на урок Хімія скачати. 7 клас. Контрольна робота № 1. Варіант І. 1. Визначити валентність елементів за формулами: ZnO, Na2S, Al2O3, P2O5, Mn2O7, CO2, PH3.. 2. Обчислити відносну молекулярну масу речовини, що містить атом Кальцію і два атоми Хлору. 3. Скласти формули речовин: N O, Ba H, Al S, Cr O


Контрольная работа "Валентность" ( 7 класс). Скачать материал. библиотека материалов. Добавить в избранное. Контрольная работа № 1. 7 класс. Вариант №1. №1. Валентность Na в бинарных соединениях равна: а) I, б) II, в) 0, г) V. №2. Закончите таблицу.


Домашня контрольна робота. Складання формул сполук за валентністю елементів.І рівень1. Підкресліть однією рискою символи металічних елементів, двома - неметалічних: Вг, Аu, Zп, Н, К, S, Sі . 7 клас. Вища валентність хімічного елемента у сполуках з Оксигеном співпадає з номером групи, в якому розміщений хімічний елемент, а значення валентності неметалічних елементів у сполуках з Гідрогеном становить різницю між числом 8 і номером групи, в якій він розташований. Валентність P у сполуці з Гідрогеном ІІІ, бо 8 -5=3. II рівень. 1. Назвіть структурні частинки речовин та сформулюйте їх визначення.


Завдання на контрольну роботу з хімії за І семестр у 7 класі (нова програма). 9. Визначте валентність елементів у сполуках: а) CH4 б) SO3. Достатній рівень (3 бали). 10. Напишіть формули сполук Fe(III) та Mg з Оксигеном. 11. Обчисліть масову частку Оксигену в карбонатній кислоті H2CO3. 12. Запропонуйте план, як розділити суміш піску, води та кухонної солі. Високий рівень (3 бали). 13. Яка маса міді міститься в халькозині Cu2S масою 100 г?


з хімії. 7 клас. Вчитель: Діденко В.А. Кіровоградська гімназія НТН 2009 рік. Явища фізичні і хімічні, Ср №1 2. Самостійна робота №2 3. Атом, молекула, самостійна робота №3 4. Хімічні формули речовин, Ср №4 5. Валентність хімічних елементів, Ср №5 6. Початкові хімічні поняття, тести №1 7. Контрольна робота №1 8. Масова частка елемента у речовині, Ср №6 9. Фізичні та хімічні явища, тести №2 10. Хімічні рівняння, самостійна робота №7 11. Фізичні та хімічні явища, тести №3 12. Контрольна робота №2 II Прості речовини: метали й не метали 13. Оксиген. Кисень.


Контрольні роботи поєднують у собі перевірку теоретичних знань та практичних навиків учнів. Одним з видів підсумкових контрольних робіт є контролюючий тест, який складений за принципом зовнішнього незалежного оцінювання. 7 КЛАС. Зміст. 1.Графічний тест №1 по темі: Предмет хімії та її значення. Відносна молекулярна маса. 8.Графічний тест №3. Валентність. Формула. Явища. 15.Підсумкова контрольна робота за курс хімії 7 клас (перший варіант). 16.Підсумкова контрольна робота за рік. 7 клас (другий варіант). Графічний тест №1 по темі: Предмет хімії та її значення ( 1-10 питання за правильну відповідь – по 1б, а на 11 питання дати розгорнуту відповідь – 2 б.) Варіант 1. Хімія відноситься до природничих наук.


Cайт вчителя хімії і біології. Козирєва Євгена Володимировича. Приветствую Вас Гость. Контрольні роботи. Завдання для 7 класу. Завдання для 8 класу. Завдання для 9 класу. 9. Обчисліть валентності елементів у їх сполуках з Оксигеном: а) NO; б) SO3; в) PbO2; г) P2O5; 10. Складіть формули сполук за валентністю: а) ;б) ; в) ;г) ; д) ; е) . 11. Складіть формули сполук за валентністю: а)Al O, б)K O, в)Са О. 12. Обчисліть відносну молекулярну масу речовини АІ2(SО3)3.


Тема. Аналіз контрольної роботи. Валентність хімічних елементів. Складання формул бінарних сполук за валентністю елементів Мета: зробити аналіз контрольної роботи, звернути увагу учнів на допущені помилки, сформувати поняття про валентність елементів, навчити складати формули сполук за валентністю. Обладнання та реактиви: таблиця «Валентність атомів елементів», періодична система хімічних елементів Д.І.Менделєєва. Базові поняття і …


Контрольна робота з хімії в 7 класі з теми «Початкові хімічні поняття – І». І рівень. 1.З наведеного переліку СaO; N2 ; Cl2 ; NaOH; H2O; NaCl; Fe; Cu виберіть формули: І варіант – складних речовин; ІІ варіант – простих речовин. 2.Як називається цифра «два» в записі: а)індекс; б)коефіцієнт? І варіант – 2Na; ІІ варіант – H2 . 3.Цифра «два» в формулі речовини показує: а)число атомів; б)число молекул: І варіант – О2 ; ІІ варіант – 2Р. ІІ рівень. 1.Визначити валентність елементів у сполуках: І варіант – Н S; SO2 ;SO3 ;FeS. ІІ варіант – Na2O; CuO; CO2 ; Fe2O3 . 2.Скласти формули бінарних сполук: І в.


Розробка уроку для 7 класу з теми ,,Початкові хімічні поняття,, включає в себе два варіанти для написання письмової тестової контрольної роботи за І семестр. Всього у варіанті 12 завдань - тести, встановлення відповідності, заповнення таблиць, обчислення за хімічними формулами. Посада: вчитель хімії та біології. Місце роботи: Кульчицький НВК. Оцініть публікацію: VIP-користувач. Досягнення автора. Розробка уроку для 7 класу з теми ,,Початкові хімічні поняття,, включає в себе два варіанти для написання письмової тестової контрольної роботи за І семестр. Всього у варіанті 12 завдань – тести, встановлення відповідності, заповнення таблиць, обчислення за хімічними формулами. Вікно перегляду документа.


Учебники для 7-го класса. Решебники за 7 класс > Хімія > О.В. Григорович. О.В. Григорович. + Залікова робота 1. Варіант 1№ 1-11. Варіант 2№ 1-11. + Залікова робота 2. Варіант 1№ 1-12. Варіант 2№ 1-12. + Залікова робота 3. Варіант 1№ 1-12. Варіант 2№ 1-12. + Залікова робота 4. Варіант 1№ 1-11. Варіант 2№ 1-11.


Контрольна робота з хімії 7 клас за 1 семестр. Контрольна робота з хімії для учнів 7 класу за 1 семестр складена з урахуванням навчальної програми та відповідає навчальним вимогам. Контрольна робота. Вікно перегляду документа. ПІБ : Захарчук Дарія Ігорівна. Посада : вчитель хімії. Місце роботи : Запорізька ЗОШ № 58. Завантажити матеріал: - Контрольна робота з хімії 7 клас за 1 семестр. Закрити. Хвилинка реклами. Класні куточки: 512 грн. Завантаження файлу почнеться через. Cекунд. Завантажити файл. 5 / 5 ( 1 ). Сподобалося? Поділіться з друзями! Або збережіть для себе :). Поширити в Facebook. С.


Контрольна робота з хімії 7-клас І-варіант І рівень 1.У запропонованомупереліку речовиндо складних належать: Cu, NaCl, Cl2, CuCl2, Fe, H2O, Br2. 2.Позначте хім… . 1. Контрольна робота з хімії 7-клас І-варіант І рівень 1.У запропонованомупереліку речовиндо складних належать: Cu, NaCl, Cl2, CuCl2, Fe, H2O, Br2. 2.Позначте хімічне явище: а) танення льоду, б) добування цукрової пудри, в) квашення капусти, г)поява звуку при роботідвигуна. ІІІ рівень 6.Укажіть оксиди, в яких валентність елементів найбільша: а) CO, б) N2O, в) WO3, г) NO2, д) SO3 7.Обчисліть відносні молекулярні маси речовин: a) Mr (SO2) = б) Mr (K2CO3) = IV рівень 8.В якому оксиді CuO чи Cu2O масовачастка купруму більша?


План виховної роботи вихователя ГПД. 2017-12-23 16:40. Сценарій новорічної вистави "Пригоди Колобка у Новорічному лісі". 2017-12-22 20:51. Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали.  Відкритий урок з хімії 7 клас на тему " Валентнiсть хiмiчних елементів. Визначення валентності елементів за формулами бінарних сполук." Опубліковано: Natalya starovoit Нд, 2016-02-07 19:19. Розробки уроків. 2014/2015. 0. Старовойт Наталя Валентинівна вчитель хімії Веселобалківської ЗОШ Казанківського району Миколаївської обл. vidkrytyy_urok_himiji_7_klas_2015_rik.rar - 729.36 KB. Предмети: Хімія. Класи: 7 клас.


УРОКИ ХІМІЇ ЗА ІНТЕГРАЛЬНОЮ ТЕХНОЛОГІЄЮ 7 клас. Підсумкова контрольна робота. Варіант I. 1. Якому елементу відповідає значення відносної атомної маси 23? . 5. Яка валентність Феруму у Fe2O3? а) II; б) I


2. Знати валентності хімічних елементів. Валентність стала Валентність змінна. І – H , Li , Na , K , Ag. I , II – Cu. 7 клас Підсумкова контрольна робота. І варіант. Визначити валентності елементів в сполуках: Вг207, Li2О, ВаF2. Скласти формули сполук: V II.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контурна карта 11 клас географія відповіді

історія мови контрольний переказ

решебник ефимов демидович часть 2