контрольні роботи 6 клас біологія

У пропонованому посібнику подані різнорівневі перевірочні тести для учнів 6 класу з біології, завдання чотирьох рівнів у двох варіантах. Завдання для перевірки рівня учбових досягнень складені відповідно до вимог стандарту та рекомендацій до нової програми з біології для учнів 6 класу. Матеріал вміщений в цьому виданні можна повністю або частково застосовувати на уроках біології для перевірки рівня навчальних досягнень після вивчення усіх тем.. Тест на урок Біологія скачати.


Перехід до багатоклітинності” Контрольна робота за І семестр Контроль знань за темою “Рослини” Контроль знань за темою “Різноманітність рослин” Контроль знань за темою “Гриби” Контрольна робота за ІІ … . Навчальний заклад: НВК ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ с. Лісова Лисіївка. Контроль знань з біології (6 клас. Біологія). Контроль знань за темою “Клітина”. Контроль знань за темою “Одноклітинні організми. Перехід до багатоклітинності”. Контрольна робота за І семестр. Контроль знань за темою “Рослини”. Контроль знань за темою “Різноманітність рослин”. Контроль знань за темою “Гриби”. Контрольна робота за ІІ семестр. Завантажити: Контроль знань з біології (6 клас. Біологія) + Сертифікат (Розмір: 593.5 KB, Завантажень: 17622).


Текст завдань до семестрової контрольної роботи. З біології за ІІ семестр, 6 клас. 1. Вказати генеративні органи рослини. А. квітка. Б. листок. В. корінь. Г. плід. 2. Назвати вид тканини, яка слугує для транспортування по рослині розчинених у воді поживних речовин. А. судини Б. провідні тканини В. провідні пучки Г. основна тканина. 3. Для рослин якої родини характерна квітка з простою оцвітиною? А. Пасльонові Б. Капустяні В. Лілійні Г. Розові. 4. Установіть відповідність між зображеннями плодів і способами розповсюдження насіння. 5. Видозміненим стеблом є : А. коренеплід моркви. Б. бульба карт.


Контрольні роботи з української мови і літератури. 5 клас. 6 клас. Ви є тут. Головна » Біологія » Контрольні роботи з біології для 6-11 класів. » 6 клас. 6 клас. Опубліковано admin Срд, 04/16/2014 - 07:23. Підсумкова контрольна робота з біології за І семестр (6 клас). Підсумкова контрольна робота з біології за ІІ семестр (6 клас). ‹ Підсумкова контрольна робота з біології за ІІ семестр (11 клас) вгору Підсумкова контрольна робота з біології за І семестр (6 клас) ›. Пошукова форма. Пошук.


Видання містить орієнтовні плани-конспекти уроків, тестові завдання, інструктивні картки для проведення практичних робіт та лабораторних досліджень, контрольні роботи для перевірки навчальних досягнень учнів. Подано орієнтовне календарно-тематичне планування - Вивчення Біології в 6 класі - розробки уроків - КОНТРОЛЬНА РОБОТА № 2. РОСЛИНИ - Тема 3. Рослини.


Тестові завдання з біології 6 клас. – Хмельницький район, 2014. Тести призначені для повсякденної роботи на уроках біології, як під час поточного опитування, так і для закріплення вивченого матеріалу. 2. ЗМІСТ. Робота з тестами допоможе швидко та об’єктивно визначити фактичні знання учнів з тієї чи іншої теми і надає можливість учителю ефективно спланувати роботу по ліквідації прогалин у знаннях та систему повторення матеріалу наприкінці навчального року. Вважаю, що супровід тестових завдань зображеннями по конкретній темі дасть змогу учневі зорієнтуватися та обрати правильну відповідь.


Инфоурок › Биология ›Другие методич. материалы›Підсумкова контрольна робота з біології за І семестр 6 клас. Підсумкова контрольна робота з біології за І семестр 6 клас. Скачать материал. библиотека материалов. Твірна тканина виконує функцію … До лікарських рослин належить … Назвіть та обґрунтуйте основні правила роботи з мікроскопом. 11. Поясніть значення дріжджів для людини. 12. Опішить процес фотосинтезу у рослинах.


Тестові завдання з біології 6 клас. – Хмельницький район, 2014. Тести призначені для повсякденної роботи на уроках біології, як під час поточного опитування, так і для закріплення вивченого матеріалу. 2. ЗМІСТ. Робота з тестами допоможе швидко та об’єктивно визначити фактичні знання учнів з тієї чи іншої теми і надає можливість учителю ефективно спланувати роботу по ліквідації прогалин у знаннях та систему повторення матеріалу наприкінці навчального року. Вважаю, що супровід тестових завдань зображеннями по конкретній темі дасть змогу учневі зорієнтуватися та обрати правильну відповідь.


ГДЗ Зошит контроль Біологія 6 клас Балан. Авторы:Балан П.Г., Котик Т.С. Издательство:Генеза, Киев. Год издания:2014. Язык обучения:Украиснкий. Відповіді до:Зошит для контролю. Похожие ГДЗ и учебники. Ответы Зошит практични Біологія 6 клас Балан. ГДЗ. Ответы к тетради для контроля знаний Биология 6 класс Балан - решебник. Смотреть ГДЗ (решебник) онлайн: Вступ. Тема 1. клітина. А. Завдання відкритого типу. Б. Завдання з вибором однієї правильної відповіді. В. Комбіновані завдання.


Готуємось до контрольної роботи. Для учнів 6 класу. Перевір себе. І варіант. Вибери одну правильну відповідь із запропонованих. 1. Біологія – це наука, що вивчає: а) мінерали; б) живі істоти; в)хімічний склад води; г)газовий склад повітря. 2. Укажіть процес, пов’язаний з збільшенням маси і розмірів організму: а)дихання; б) ріст; в)живлення; г)подразнення. 3. Термін «клітина» вперше використав: а) Антоні ван Левенгук; б) Роберт Гук; в) Ян Пуркиньє; г) Роберт Броун. 13. Чому іноді клітину порівнюють з фабрикою? 14. Положення клітинної теорії. 6 клас Тематичне оцінювання 1. З теми «Вступ, Клітина». ІІ варіант.


Контрольна робота з теми «Різноманітність рослин» I варіант І рівень (по 0,5 бала за кожне завдання) Позначте одну правильну відповідь. У клітинах червоних водоростей відкладається: А крохмаль В багрянковий крохмаль Б ламінарин Г філофорин У голонасінних рослин уперше з’являється: А квітка В плід Б насінина Г корінь Шишка — це: А […] .


Главная. Биология. Тесты. Різнорівнева контрольна робота з біології. 6 клас. Тема 3.1. Рослини. Різнорівнева контрольна робота з біології. 6 клас. Тема 3.1. Рослини. Просмотр содержимого документа «Різнорівнева контрольна робота з біології. 6 клас. Тема 3.1. Рослини.»


У методичній розробці запропоновано завдання для тематичного контролю знань, рекомендовані для використання на уроках біології для перевірки знань учнів або поточного оцінювання. АКТУАЛЬНО. Час використання гаджетів на уроці є обмеженим Учителі мають не перевищувати визначену тривалість роботи учнів з технічними засобами. Карта розділу «Середня освіта». Інші заголовки розділу.


Решебник (ГДЗ) Біологія 6 клас П. Г. Балан, Т. С. Котик (2014 рік) Зошит для контролю знань. 4973. Авторы: П. Г. Балан, Т. С. Котик. Год: 2014 |. Класс: 6 |. Предмет: Біологія |. Похожие ГДЗ: Зошит для практичних робіт П.Г. Балан, Т.С. Котик (2014). С чего же стоит начать ознакомление с ГДЗ по биологии 6 класс (Балан, Котик)? Конечно, с особенностей строения этого справочника. На нашем портале живет лучший представитель своей сферы, который был написан по подобию школьной тетради.


2. Передмова Збірник містить контрольні роботи для 6- 11 класів, за темами, що відповідають чинним програмам. Кожна контрольна представлена 2 варіантами. Завдання диференційовані за рівнем складності та поділені на 4 рівні. Контрольні роботи містять завдання різних видів: • завдання в тестовій формі з однією відповіддю; • завдання в тестовій формі множинного вибору; • встановлення відповідностей; • відтворення послідовностей; • аналіз малюнків, схем; • задачі; • запитання з відкритою відповіддю. Відповідно до кожного завдання наведена орієнтовна система оцінювання. 3. 6 клас Контрольна робота .

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контурна карта 11 клас географія відповіді

історія мови контрольний переказ

решебник ефимов демидович часть 2