природознавство 4 клас контрольна робота океани

Природознавство. 4 клас. Контрольна робота №3. "Океани і материки". Готуємось до контрольної роботи з природознавства! 1 варіант. І рівень. 1. Який материк омивається всіма океанами? а) Австралія; б) Євразія; в) Південна Америка. 2. Який материк складається з двох частин?


Контрольна робота "Материки і океани". Природознавство. 4 клас. Категория: Начальные классы. 22.12.2017 01:07. Контрольна робота складена за новими вимогами до контролю та оцінюванню навчальних досягнень учнів початкової школи. Просмотр содержимого документа «Контрольна робота "Материки і океани". Природознавство. 4 клас.» Контрольна робота № 3. з теми «Материки і океани». 1 варіант. 1. Материк – це …


вівторок, 12 грудня 2017 р. Контрольна робота №3 з природознавства, 4 клас, Океани Землі. Контрольна робота №3. Океани Землі. Прізвище_І варіант. 1. Який із океанів найменший? 1б. а) Тихий. 5. Пронумеруй назви океанів від найменшого до найбільшого 3б Атлантичний океан Тихий океан Північний Льодовитий океан Індійський океан. 6. Який океан омиває відразу чотири материки Африку, Євразію, Австралію, Антарктиду 2б. _7 . Встановіть відповідність. 3 б.


Перевірні роботи. Математика. Природознавство. 4 клас. Підсумковий тест із теми «Океани Землі». Прізвище_. 1. Скільки океанів є на нашій планеті? а) 4; б) 3; в) 6. 2. Найхолодніший і найменший за розмірами: а) Індійський; б) Північний Льодовитий; в) Тихий океан. 3. Яку користь приносить Світовий океан? а) дає нафту і сіль; б) приносить дощі і бурі; в) дає кисень і обігріває планету. 4. Скільки видів рослин і тварин живе в морях і океанах? а) 1 тис.; б) 100 тис.; в) 10 тис.


Контрольна робота №3. «Материки та океани» Прізвище_. І варіант. 1. Великі ділянки суші , оточені з усіх боків водою, називаються. А півостровами Б державами В островами Г материками 2. Світовий океан утворюють: А океани Б моря та океани В моря Г річки та озера. 3. Який з материків найбільше населений ? А Африка Б Австралія В Євразія Г Антарктида. 4. Пронумеруй назви океанів від найбільшого до найменшого. Атлантичний океан Тихий океан Північний Льодовитий океан Індійський океан. 5. З’єднай назву материка із назвою півкулі ,в якій він знаходиться. Африка Північна Америка Євразія.


Природознавство, 4 клас. Контрольна робота №3. "Природа материків та океанів". Опубліковано: марія петрівна Нд, 2015-12-20 22:50. Контрольні роботи. 0. Пропоную увазі вчителів завдання контрольної роботи №3 з природознавства в 4 класі. Автор: Прийма Галина Зеновіївна, вчитель початкових класів Львівського НВК "Школа-ліцей "Оріяна". pryroda_4_kl._k.r.3.docx - 137.98 KB. Класи: 4 клас.


Відповіді до посібника 4 клас Природознавство Жаркова Тематичний контроль, Підручники і посібники, 2018 рік. Робота 3. ПРИРОДА МАТЕРИКІВ І ОКЕАНІВ. Варіант 1. 1. Найтеплішим океаном Землі є А Індійський. 2. Найбільшим за площею океаном Землі є Б Тихий. 3. Люди, які мають жовтувате забарвлення шкіри і вузький розріз очей, належать до Б монголоїдної раси. 4. З’єднай лініями назви океанів з їх природними умовами. РИС. 5. Запиши назви тварин, що живуть в Індійському океані. 6. За фізичною картою півкуль визнач, які океани омивають береги Євразії. на заході — Атлантичний, на півночі — Північний Льодовитий, на півдні — Індійський, на сході — Тихий, і їхні окраїнні моря. 7. Дай відповідь на запитання.


- МАТЕРИКИ ТА ОКЕАНИ - ПРИРОДОЗНАВСТВО 4 клас конспекти уроків - містить орієнтовне календарне планування та розробки уроків природознавства в 4-му класі, складені відповідно до вимог оновленої навчальної програми (у редакції 2014 р.) за підручником І. В. Грущинської. Тема 3. материки та океани. Зустріч 40. Перевір свої досягнення: що ти знаєш про природу материків і океанів? Мета: узагальнити, систематизувати та перевірити знання учнів за розділом «Природа материків і океанів»; розвивати пам'ять, мислення; виховувати культуру оформлення письмових робіт. Хід уроку. I. ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ МОМЕНТ.


Головна » 2018 » Березень » 11 » Контрольна робота з природознавства № 5 за темою «Природа материків та океанів: Австралія, Антарктида», 4 кл. 20:55. Контрольна робота з природознавства № 5 за темою «Природа материків та океанів: Австралія, Антарктида», 4 кл. 1. Найвищий і найхолодніший материк Землі. а) Австралія; б) Антарктида; в) Євразія. Найменший, найсухіший і найвіддаленіший від інших материк Землі. а) Австралія; б) Антарктида; в) Африка. 3. Які океани омивають Австралію? а) Тихий океан, б) Атлантичний океан, в) Індійський океан. Які океани омивають Антарктиду? а) Тихий океан, б) Атлантичний океан, в) Індійський океан. 4. Із поданих назв тварин випиши відповідно у два стовпчики


Природознавство. 4 клас. 01.12.2016 Тема. Узагальнення і систематизація знань учнів із розділу «Природа материків і океанів». Контрольна робота «Океани» Мета: перевірити знання учнів за темою «Океани»; розвивати мовлення, мислення; виховувати інтерес до географічних знань. Обладнання: завдання для контрольної роботи. Хід уроку I. ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ МОМЕНТ II. АКТУАЛІЗАЦІЯ ОПОРНИХ ЗНАНЬ Відповіді на запитання для повторення з рубрики «Перевір себе» (с. 54).


Головна » Початкова школа » 4 клас » Контрольні роботи » Природознавство 4 кл. Контрольна робота № 4. Материки. Природознавство 4 кл. Контрольна робота № 4. Материки. Опубліковано admin Суб, 02/18/2017 - 22:10. Природознавство 4 кл. Контрольна робота № 4. Материки. Скачати в архіві.


Контрольна робота з природознавства "Природа материків і океанів". Дата_ Прізвище та ім’я учня_. Контрольна робота № 3. Природа материків та океанів. Варіант І. 1. Материк – це … . Контрольна робота № 3. Природа материків та океанів. Варіант ІІ. 1. Океан – це … 1б. а) великий водний простір, що займає значну ділянку земної поверхні; б) невеликий водний простір, який омиває великі ділянки суші; в)водний простір, який оточений невеликими ділянками суші. 2. Який з океанів найменший? 1б. а) Північний Льодовитий б) Тихий в) Індійський.


Материки. Океаны" 4 класс. ×. Код для использования на сайте . Контрольная работа "Материки и океаны" 2 класс. 22-08-2016, 16:34. Самостоятельная работа "Части света, материки, океаны" 3 класс. 19-08-2016, 08:44. Презентация "Части света, океаны и материки".


Контрольна робота № 3. Варіант І. 1. Материк – це … 1б. 6. Чому в Тихому океані рослинний і тваринний світ найрізноманітніші? а) тому що там завжди тепла вода; 1б. б) тому що тепла вода змінюється холодною; в) тому що Тихий океан розташований в різних теплових поясах. Поясніть, будь ласка, згідно методики оцінювання контрольних робіт з математики в початкових класах.(4 клас) Якою помилкою вважається помилка допущена в записі множення в стовпчик типу 140*5=700. Учень записав 5 під нулем(вчитель виправила, що треба було записати під 4), хоча результат правильний. Оцінка 9. за контрольну роботу.(Хоча ця помилка була в додатковому завданні) І чи вважається це за помилку? Яку б оцінку поставили ви?


Контрольна робота №3. «Природа материків і океанів». Календарне планування з природознавства на 2016-2017 н.р. з оновленими змінами. Проект-презентація «Океани Землі» 4 клас. Урок природознавства 4 клас. Урок природознавства "Який океан найменший?" 4 клас. Предмети. Українська мова (6635).


природознавство. КОНТРОЛЬНА РОБОТА. «Природа материків і океанів» 4 клас. 2 варіант. 1. Який із океанів найменший? а) Тихий. б) Атлантичний. Світовий океан розділений материками на частини, які називаються океанами. На Землі — чотири океани: Тихий, Атлантичний, Індійський і Північний Льодовитий. Вода в океанах солона.


ГДЗ Природознавство 4 клас. Автори:Т. Г. Гільберг, Т.В. Сак. Рік:2015. Найбільш популярні книги. показати обкладинку. ГДЗ Математика 5 клас. Автори:А. Г. Мерзляк, В. Б. Полонський, М. С. Якір, Ю. М. Рабінович. Рік:2013. Опис:Збірник задач і контрольних робіт. показати обкладинку. ГДЗ Географія 9 клас. Автори:В. М. Бойко, І. Л. Дітчук. Рік:2017. Опис:Зошит для практичних робіт. показати обкладинку. ГДЗ Біологія 7 клас. Автори:В. І. Соболь. Рік:2015. Опис:Робочий зошит. показати обкладинку. ГДЗ Фізика 7 клас. Автори:В. Г. Бар’яхтар, Ф. Я. Божинова, С. О. Довгий. Рік:2015. показати обкладинку. ГД.


Контрольна робота з природознавства 4 клас. 06.12.2017, 18:18. Варіант 1. 1. Великі ділянки суші оточені з усіх боків водою, називаються (1 бал). А державами; Б островами; В материками. 2. Скільки материків на планеті Земля? (1 бал). А 5; б 4; в 6. А Атлантичний океан; Б Тихий океан; В Індійський океан. 4. Установи відповідність. (2б.) З’єднай у пари океан з островом, що до нього належить. Тихий океан ● ● Мадагаскар. Атлантичний океан ● ● Нова Гвінея. Індійський ● ● Гренландія. 5. Познач цифрами на контурній карті назви океанів.


Контрольна робота №3 з природознавства, 4 клас, І семестр. з теми «Материки і океани». І варіант. 1. Велика частина суходолу, що з усіх боків омивається водою морів та океанів – це… а) півострів. б) айсбегр. 3. Уявна лінія, яка однаково віддалена від обох полюсів, що ділить Землю на Південну і Південну півкулі– це … а) екватор. б) океан. в) меридіан. 4. Океан, названий на честь міфічного героя – це … а) Тихий. б) Індійський. в) Атлантичний. 5. Найбільший материк –це…. 6. Найменший океан – це … 7.З’єднай частину світу з відповідним материком: Європа * *Австралія.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контурна карта 11 клас географія відповіді

історія мови контрольний переказ

решебник ефимов демидович часть 2