природознавство 4 клас контрольна робота по темі план і карта

Контрольна робота з природознавства для учнів 4 класу, розроблена у 2 варіантах. Містить тестові завдання, завдання закритого типу з короткою відповіддю та завдання відкритого типу з розгорнутою відповіддю.. Тест на урок Природознавство скачати. Контрольна робота. План і карта. Варіант 1. 1.Що таке горизонт?


Просмотр содержимого документа «Контрольна робота з теми «План і карта» 4 клас». Контрольна робота з теми «План і карта» 4 клас. 1.Модель Землі, це –. А) глобус; Б) карта; В) план. 2. Уявна лінія між земною поверхнею і небом, це –. А)сторона горизонту; б) лінія горизонту ; в) горизонт. 3.Якщо опівдні стати спиною до Сонця, то праворуч буде: А) південь; б)схід; в)захід. 4. Намалюй умовні знаки до плану: Автомобільна дорога. Стежка. 7.Що можна розповісти про місцевість за фізичною картою?


Відповіді до посібника 4 клас Природознавство Жаркова Тематичний контроль, Підручники і посібники, 2018 рік. Робота 2. ПЛАН I КАРТА. Варіант 1. 1. Якщо опівдні стати спиною до Сонця, то ліворуч буде Б захід. 2. Зображення невеликої ділянки земної поверхні в зменшеному вигляді — це Б географічна карта. 3. Лінії на карті, що вказують напрям «північ — південь», називають А меридіанами. 4. З’єднай лініями. 5. Підкресли назви місцевості, де добре видно лінію горизонту. Поле, степ, море, лука. 6. За поданим планом і масштабом визнач дійсні розміри саду. 7. Як орієнтуватися на місцевості без компаса? Наприклад, за сонцем у полудень, за Полярною зіркою, за просіками у лісі. Варіант 2.


Природознавство, 4 клас. Контрольна робота №2. "План і карта". Опубліковано: марія петрівна Нд, 2015-11-15 22:17. Контрольні роботи. 1. Пропоную увазі вчителів завдання контрольної роботи №2 з природознавства для 4 класу. Автор: Прийма Галина Зеновіївна, вчитель початкових класів Львівського НВК "Школа-ліцей "Оріяна". k.r_2_4_klas.docx - 54.01 KB. Класи: 4 клас.


Контрольна робота №2 з природознавства для 4 класу по темі "План і карта" складено відповідно до оновленої розвантаженої Програми (2016рік) відповідно додатку до наказу МОН України від 19.08.2016 №1009 «Орієнтовні вимоги до контролю та оцінювання навчальних досягнень учнів початкової школи». Автор: Олійник Ганна Давидівна, вчитель СинявськоїЗОШ І - ІІІ ступенів, Рокитнянського району, Київської області. Джерело: 1. Додаток до наказу МОН України від 19.08.2016 №1009 «Орієнтовні вимоги до контролю та оцінювання навчальних досягнень учнів початкової школи». 1. І. В. Грущицька. Природозн.


Контрольна робота № 2 Природознавство. 4 клас. Контрольна робота № 2 Природознавство. 4 клас. 1 варіант. I рівень. Дайте правильну відповідь. 1. Щоб накреслити план великих предметів, використовують: а) компас; б) масштаб; в) малюнок. 2.Чим позначаються на карті гори, рівнини, ріки, озера, моря? а) Кольорами; б) умовними знаками . 5. Географічна карта — це___у багато разів зображення на площині земної поверхні за допомогою___. (зменшене, збільшене, умовних знаків, малюнків, схем). 6. Підпишіть умовні знаки плану місцевості. III рівень. 7. На плані ділянка має такі розміри: довжина 6 см, ширина — 4 см. Масштаб плану: 1 см — 15 м. Обчисліть справжні розміри цієї ділянки. Довжина:___ Ширина


Головна » Матеріали » Готуємося ДО Контрольних » Природознавство 4 Клас. Готуємося до контрольної роботи "Орієнтування на місцевості. План і карта". - - 13.11.2016, 16:10. 1. Частина земної поверхні, яку ми можемо охопити оком – це… а) лінія горизонту; б) горизонт; в) місцевість. 2.Накресли лінії і підпиши сторони горизонту. 3.Орієнтування на місцевості – це… а) уміння знайти місце


ПРИРОДОЗНАВСТВО конспекти уроків 4 клас до підручника Т. В. Гладюк - розробки уроків - 2015 рік. УРОК 21 Узагальнення знань з розділу «План і карта». Контрольна робота. Тема. Узагальнення знань з розділу «План і карта». Контрольна робота. Мета. Узагальнити і перевірити знання учнів з розділу «План і карта»; розвивати уміння аналізувати, порівнювати, узагальнювати, доводити свою думку; розвивати кмітливість, спостережливість, мислення. Обладнання: таблиці, ілюстративний матеріал, зошит для контрольних робіт. Хід уроку. I. Організація класу до уроку. Пролунав уже дзвінок, розпочинаймо з природознавства урок. На уроці перевіримо, як засвоїли знання. з розділу «План і карта».


План і карта" 4 клас. (26.4 Kb) ] 20.03.2016, 18:30 (26.4 Kb) ] 20.03.2016, 18:30 -. 1. 2. Контрольна робота з природознавства для 3 класу з теми "Повітря. Вода". Олімпіада з природознавства для 1 класу. Розробка уроку з предмету "Я і Україна", 3 клас. Поясніть, будь ласка, згідно методики оцінювання контрольних робіт з математики в початкових класах.(4 клас) Якою помилкою вважається помилка допущена в записі множення в стовпчик типу 140*5=700. Учень записав 5 під нулем(вчитель виправила, що треба було записати під 4), хоча результат правильний. Оцінка 9. за контрольну роботу.(Хоча ця помилка була в додатковому завданні) І чи вважається це за помилку? Яку б оцінку поставили ви?


1-класс 2-класс 3-класс 4-класс 5-класс 6-класс 7-класс 8-класс 9-класс 10-класс 11-класс. Решебники для 4-го класса. Учебники для 4-го класса. Решебники за 4 класс > Природознавство > Т.Г. Гільберг, Т.В. Сак. Т.Г. Гільберг, Т.В. Сак Самостійні роботи. Загрузка. План і карта - Самостійні роботи. Варіант 1№ 1-7. Варіант 2№ 1-7.


Мета: перевірити знання учнів за темою «План і карта»; розвивати мовлення, мислення; виховувати інтерес до географічних знань. Хід уроку. I. ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ МОМЕНТ. Природознавство 4 клас ПЛАН МІСЦЕВОСТІ. Природознавство 4 клас ЕКСКУРСІЯ. Вивчення Лінії Г. Математика 4 клас КОНТРОЛЬНА РОБОТА № 4. Математика 4 клас МНОЖЕННЯ БАГАТОЦИФРОВОГО ЧИСЛА Н. Математика 4 клас ПИСЬМОВЕ МНОЖЕННЯ БАГАТОЦИФРОВИХ.


ГДЗ (ответы) Природознавство 4 клас Гільберг. Відповіді. План і картазадания. Стр28 Впр1. Стр28 Впр3. Похожие ГДЗ и учебники. ГДЗ (Ответы) Зошит Природознавство 4 клас Гільберг - відповіді. О проекте. Как скачать­-читать.


Система тестових завдань із природознавства для учнів 4 класів у двох варіантах. Охоплює такі розділи навчальної програми: „Сонячна система”; „Земля - планета Сонячної системи”; „Як обертається Земля”; „Як поверхня Землі нагрівається сонячними променями”; „Як орієнтуватись на місцевості” тощо. Усього – 22 теми.


Перевірні роботи з природознавства 4 клас (до підручника Т. Г. Гільберг, Т. В. Сак). Нова програма. Категорія: 1-4 класи | Додав: Victor_Pasyk | Додано: 03.09.2016. Документ містить перевірні роботи на такі теми: 1. Всесвіт і сонячна система 2. План і карта 3. Природа океанів. Євразія 4. Природа Північої та Південної Америки, Австралії, Антарктиди 5. Природа України 6. Тіла і речовини. Скачали: {4245} | Коментарів: {0}. Всього коментарів: 0.


Головна » 2017 » Жовтень » 12 » Контрольна робота № 1 з природознавства (4 клас) за темою «Всесвіт і Сонячна система». 17:28. Контрольна робота № 1 з природознавства (4 клас) за темою «Всесвіт і Сонячна система». 1 варіант. Вибери і підкресли правильне твердження: 1. Сонячна система — це. зорі, які розташовані групами; Сонце і всі природні космічні тіла, які рухаються навколо нього; шлях, по якому планета рухається навколо Сонця. 2. Земна вісь —. уявна лінія, якою небо ніби з’єднується з поверхнею Землі; уявна лінія, яка проходить на однаковій відстані від полюсів; уявна лінія, що проходить .


ПРИРОДОЗНАВСТВО, 4 КЛАС. ПОУРОЧНЕ ПЛАНУВАННЯ за підр. Грущинської. (календарні до цих конспектів містяться у розділі Документація). №№1-2. Вступ. Уявлення давніх людей про Землю і Всесвіт. Контрольна робота №2. Узагальнення знань за темою «План і карта». №№22-23. Аналіз контрольної роботи. Населення Землі.. Умови життя на Землі. №№24-25. Материки і океани. Практична робота. Читання карти світу, позначення на контурній карті назв материків і океанів.


Роботи в Photoshop для школи та дитсадка. Презентації та відео матеріали. Творча майстерня. Тест 11. Підсумковий по темі "Земля—наш космічний дім". Прізвище_ 1. Сонце—це … а) планета; б) зірка. 2. Скільки є планет Сонячної системи: а) 9; б) 5; в) 10. 7. За допомогою чого зображуються предмети на планах, картах? а) розділових знаків; б) умовних знаків; в) дорожніх знаків. 8. Як називається зображення Землі та окремих її частин на площині? а) карта; б) глобус; в) план. 9. Скільки материків є на планеті Земля? а) 10; б) 6; в) 5. 10. Скільки океанів є на планеті Земля? а) 3; б) 5; в) 4.


Готова домашня робота з природознавства для 4 класу. Рішення та відповіді до зошита для тематичного контролю знань з природознавства для 4 класу. І.В. Грущинська. 2015 рік. Проблема з готовим домашнім завданням? . Розділ 2. План і карта. Варіант 1. 1. Контрольна робота за 1 півріччя. 1. 2.


Контрольна робота з природознавства По темі «План і карта» Прізвище, ім’я учня _ Варіант – 1 1.Для того, щоб накреслити план місцевості використовують а) термометр б) компас в) фото г)масштаб 2. Показуючи на карті міста, потрібно а) показати назву міста б)обвести місцевість,де воно знаходиться в) показати умовний знак того міста 3. Якими кольорами позначають на карті та глобусі форми земної. контрольна робота ти людина. Запись опубликована 21.03.2018 автором uploader в рубрике Документы и материалы для специалистов, учебно-методические и иные материалы. Навигация по записям.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контурна карта 11 клас географія відповіді

історія мови контрольний переказ

решебник ефимов демидович часть 2