природознавство 3 клас контрольна робота корисні копалини

Комбінована контрольна робота з природознавства за темою "Корисні копалини. Ґрунт " для учнів 3 класу, укладена з дотриманням усіх методичних рекомендацій та вимог, не переобтяжена зайвими завданнями. Допоможе виявити рівень засвоєних знань, умінь та навичок третьокласників з даної теми.. Тест на урок Природознавство скачати.


Контрольна робота для учнів те=ретього класу з природознавства з теми «Корисні копалини. Ґрунти». Передбачено сім завдань: 1-3 - тестові питання, 4-встанов. Бібліотека Природознавство 3 клас Контрольні роботи. Про матеріал. Контрольна робота для учнів те=ретього класу з природознавства з теми «Корисні копалини. Ґрунти». Передбачено сім завдань: 1-3 - тестові питання, 4-встановити відповідність, 5-обрання необхідних слів, 6-коротка відповідь, 7-розгорнута відповідь. Перегляд файлу. Контрольна робота. з теми «Корисні копалини. Ґрунти». Варіант – І.


Тема: Контрольна робота з природознавства (тестова) “Корисні копалини, ґрунт” (3 клас). І варіант. природний газ на будівництві. пісок як добавку під час приготування їжі. 5.Підкресліть назви горючих корисних копалин. торф, природний газ, вапняк, пісок, глина, кам’яне вугілля, граніт. 6.Людина, яка вивчає і шукає гірські породи – це ___.


Контрольні роботи з природознавства, 3 клас. Контрольна робота з природознавства № 2. «Корисні копали. Ґрунти». Обери і познач правильну відповідь. Корисні копалини — це. а) гірські породи, які люди видобувають із поверхні землі. б) рідкі речовини, які люди видобувають із глибин землі. в) гірські породи, які люди видобувають із глибин і поверхні землі й використовують для своїх потреб. 2. Познач, що належить до твердих корисних копалин. а) нафта. б) кам’яне вугілля.


Контрольна робота з природознавства “Корисні копалини. Ґрунти”. Комбінована контрольна робота з природознавства “Корисні копалини. Ґрунти” до підручника Гільберг складена за новими вимогами. ПІБ : Колесникова Наталія Олексіївна. Посада : вчитель початкових класів. Місце роботи : Охтивська ЗОШ І – ІІІ ступенів № 4 імені Остапа Вишні. Завантажити матеріал: Контрольна робота з природознавства Корисні копалини. Ґрунти. Закрити. Хвилинка реклами. Класні куточки: 512 грн. Завантаження файлу почнеться через. Cекунд. Завантажити файл. 5 / 5 ( 1 ). Сподобалося? Поділіться з друзями! Або збережіть для с.


7. Охарактеризуйте корисні копалини. Назва зразка. Колір. Природознавство. Контрольна робота з теми. «Живі організми та середовище їхнього існування. Рослини». 3 клас. Природознавство. Контрольна робота з теми. «Людина та її організм ». _1. Вкажи, яку систему органів утворюють кістки черепа


неділя, 20 листопада 2016 р. Контрольна робота з природознавства 3 клас. Грунти. Корисні копалини. Контрольна робота з природознавства з теми « грунти. Корисні копалини». Дата_. 5. Прочитай природознавчу задачу: Одного осіннього дня ваша родина вирішила зібрати в саду опале з дерев листя, а потім його позбутися. Запропонуй родині такий спосіб вирішення проблеми, щоб не зруйнувати ґрунт в саду, але підвищити його родючість. _6. Прочитай опис властивостей корисної копалини та впізнай її назву.


Контрольна робота №2 з природознавства 3 клас. 1 варіант. Прочитай та підкресли правильну відповідь . 5. Використовуючи слова із довідки допишіть, з яких корисних копалин виготовляють: посуд та цеглу — з., залізо – з …………, крейда – з……………., скло — з.


3. Упізнайте корисні копалини, зображені на фотографіях на с. 57. Як люди будуть використовувати корисні копалини в майбутньому? Поясніть хід своїх міркувань. 4. Поясніть, як забезпечити родючість ґрунтів на вашій присадибній ділянці або на дачі. 5. Спільно з однокласниками розробіть проект будівництва великого будинку. Які корисні копалини знадобляться для втілення цього проекту в життя? Складіть їх список. 2. Фізкультхвилинка.


Контрольні роботи з природознавства (3 клас). Контрольна робота №1 «Вода». І варіант. 1. Більша частина Землі вкрита . 3.Впізнай корисну копалину за описом: тверда, чорного кольору, залягає глибоко під землею, використовують як паливо, виробляють ліки, смолу, парфуми. _ 4.Головна ознака ґрунту- це_. 5.Підкресліть, що входить до складу ґрунту? Пісок, каміння, повітря, глина, перегній, вода, мінеральні солі, коріння, тварини, крейда, скло. 6. Де людина використовує корисні копалини _.


Із перелічених властивостей корисних копалин підкресліть ті, що належать торфу: не горить, безбарвний, забарвлений у різні відтінки бурого кольору, горить, утворюючи багато диму і попелу; некрихкий; крихкий;добре вбирає вологу; не тоне у воді; легше за воду; тоне у воді. Контрольна робота з теми «Гірські породи. Грунти». Верхній пухкий шар землі, на якому зростають рослини – це


демонструє вміння розпізнати за описом властивостей корисної копалини її назву достатній Завдання 9. за результатом досліду розпізнає одну із складових ґрунту середній Завдання 3. розпізнає вид ґрунту за його зображенням середній Завдання 4. розв’язує природознавчу задачу щодо охорони ґрунту достатній Завдання 8. Структура тесту і формати завдань контрольної роботи з природознавства Контрольна робота проводиться у письмовій формі. Кожен учень отримує індивідуальний бланк із завданням. Тестування триває 40 хв., з них 5 хв. - організація класу, інструктаж учнів; 35 хв.- виконання тестових завдань.


Тестова контрольна робота, 3 клас. І варіант. Більша частина Землі вкрита: 1 б. льодовиками; водою; сушею. 2. Повітря – це: 1 б. Сніг рідкий стан. Пара твердий стан. 5. Підкресліть тверді корисні копалини: 2 б. крейда, торф, пісок, гіпс, нафта, мармур, глина, залізна руда, природний газ, кам’яне вугілля. 6. Головна ознака ґрунту- це_ 2 б. 7. Як треба охороняти ґрунт? 3 б. _ _ __Тестова контрольна робота, 3 клас. ІІ варіант.


Корисні копалини. Їх різноманітність, способи видобування. Робота учасника IV Всеукраїнського конкурсу "Творчий учитель - обдарований учень". Уроки з природознавства у 3 класі. 22 Червня 2016, 14:43 , Переглядів: 78935. Фото: ok.ru Корисні копалини. Уроки з природознавства у 3 класі. Корисні копалини. Їх різноманітність, способи видобування. Робота учасника IV Всеукраїнського конкурсу "Творчий учитель - обдарований учень". Поняття про гірські породи, їхня різноманітність. Види корисних копалин. Використання корисних копалин у господарській діяльності людини. Як добувають корисні копалини. Тема: Поняття про гірські породи, їхня різноманітність.


Математика Українська мова Природознавство Російська мова Українське читання. Опановуємо ІКТ. Дитячі роботи Вчимося працювати. Головна » Статті » Для турботливих батьків » Контрольні та перевірні роботи. Перевірна робота за темою "Корисні копалини". Перевірна робота за темою «Гірські породи» Варіант І. Продовжіть речення . Корисні копалини бувають трьох видів: Кам’яне вугілля добувають у _. Для видобутку нафти і газу будують _. Пісок, глину, граніт добувають у _. Людина використовує корисні копалини для_. 1. 2. 3. 4. 5.


ПРИРОДОЗНАВСТВО 3 клас ІІ семестр КОНТРОЛЬНА РОБОТА (комбінована) ЖИВІ ОРГАНІЗМИ ТА СЕРЕДОВИЩА ЇХ ІСНУВАННЯ (Рослини) ПРИРОДОЗНАВСТВО 3 клас ІІ семестр КОНТРОЛЬНА РОБОТА № 5 (тестова) ЖИВІ ОРГАНІЗМИ ТА СЕРЕДОВИЩА ЇХ ІСНУВАННЯ (Тварини) ПРИРОДОЗНАВСТВО 3 клас ІІ семестр КОНТРОЛЬНА РОБОТА № 6 (комбінована) ЛЮДИНА ТА ЇЇ ОРГАНІЗМ скачати в архві.


ҐРУНТИ - ПРИРОДОЗНАВСТВО 3 клас - за підручником І. В. Грущинської - містить орієнтовне календарне планування та розробки уроків природознавства в 3 класі, складені відповідно до вимог нової навчальної програми (К.: Видавничий дім Освіта, 2012) за підручником І. В. Грущинської (К.: Видавничий дім Освіта, 2013). ҐРУНТИ. Зустріч 17. Яке значення мають корисні копалини для життя людей? . — Назвіть корисні копалини та предмети, які з них виготовляють. Робота в парах. — Роздивіться фотографії на с. 50 і розкажіть, як люди використовують корисні копалини. — Усі корисні копалини розподіляють на три великі групи: руди металів, або рудні корисні копалини, горючі корисні копалини і будівельні.


[ Зареєструватися]. Головна » Файли » По класах » 1-4 класи. Самостійні та контрольні роботи з природознавства 3 клас. Нова програма. Категорія: 1-4 класи | Додав: Victor_Pasyk | Додано: 02.02.2015. 1. 2. 3. 4. 5. Скачати файл з сервера #1. Скачати файл з сервера #2. Назва: Самостійні та контрольні роботи з природознавства 3 клас. Нова програма. Рік видання: 2014. Як гірські породи утворилися в природі. Що таке корисні копалини 10. Ґрунт 11. Зелене диво Землі.


Головна » Файли » Скарбничка для педагога » Природознавство. Контрольна робота. Гірські породи. Корисні копалини. 3 клас. [ Викачати з сервера (46.0 Kb) ]. 25.10.2016, 21:26. Контрольна робота. Гірські породи. Корисні копалини. 1. 2. 3. 4. 5. Категорія: Природознавство | Додав: viktoriya | Теги: Переглядів: 2110 | Завантажень: 364 | Рейтинг: 0.0/0. Всього коментарів: 0.


ПРИРОДОЗНАВСТВО 3 клас ІІ семестр КОНТРОЛЬНА РОБОТА (комбінована) ЖИВІ ОРГАНІЗМИ ТА СЕРЕДОВИЩА ЇХ ІСНУВАННЯ (Рослини). 1. Допиши речення (1 б) Тваринам і людям рослини дають _ _. 2. Допиши речення (1 б). Середовище існування, або навколишнє середовище, - це те . 7. Запиши, у чому полягає роль бактерій. ПРИРОДОЗНАВСТВО 3 клас ІІ семестр КОНТРОЛЬНА РОБОТА № 6 (комбінована) ЛЮДИНА ТА ЇЇ ОРГАНІЗМ. 1. Допиши речення. (1 б) За способом живлення люди подібні до _ .


§ 13. Як добувають корисні копалини. § 14. Види корисних копалин. § 15. Ґрунт – важливе тіло природи. § 16. Чому ґрунти потребують охорони. Опис:Збірник задач і контрольних робіт. показати обкладинку. ГДЗ Географія 9 клас. Автори:В. М. Бойко, І. Л. Дітчук. Рік:2017. Опис:Зошит для практичних робіт. показати обкладинку. 3 клас ГДЗ робочий зошит природознавство Т.Г.Гільберг Т.В.Сак 2015 - це вдало виконаний збірник завдань і рішень до них. Все що вам потрібно - це пояснити дитині, що спочатку завдання краще виконати на чернетці. Після того, як робота буде зроблена, звірте отриманий результат з тією відповіддю, яку пропонує ГДЗ. Якщо відповіді однакові - дитина може сміливо переписувати завдання до робочого зошиту.


Надана презентація може використовуватися на уроці природознавства у 3 класі під час узагальнюючого уроку з теми "Корисні копалини". Посада: Вчитель початкових класів. Місце роботи: Демуринська ЗШ І - ІІ ступенів. Оцініть публікацію: 5 / 5 ( 5 ). Досягнення автора. Надана презентація може використовуватися на уроці природознавства у 3 класі під час узагальнюючого уроку з теми “Корисні копалини”. Вікно перегляду презентації. Отримати код.


Контрольна робота складається з трьох завдань закритого типу з вибором однієї відповіді серед трьох пропонованих варіантів; з двох завдань відкритого типу. Бібліотека Природознавство 3 клас Контрольні роботи. Про матеріал. Контрольна робота складається з трьох завдань закритого типу з вибором однієї відповіді серед трьох пропонованих варіантів; з двох завдань відкритого типу на встановлення відповідності між компонентами; одного завдання з короткою відповіддю та одного завадання з розгорнутою відповіддю. Перегляд файлу. Корисні копалини. Ґрунти. Енергія.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контурна карта 11 клас географія відповіді

історія мови контрольний переказ

решебник ефимов демидович часть 2