хімія в побуті реферат

>Реферат по хімії. НА ТЕМУ: Хімія у побуті. >Сатка 2005 р. Запровадження. У моєму рефераті йтиметься про хімічних речовин, застосовуваних побуті й які полегшують домашня праця, адже побутова хімія - це прання, прибирання, а й фарбування, очищення приміщень, окремих предметів побуту. Ми щодня маємо працювати з різними видами побутової хімії, починаючи з звичайного мила і закінчуючи барвниками для машин, і навіть десятками видів, сотнями найменувань продуктів хімії, виділені на виконання всіх можливих домашніх робіт. Ось кілька нетаємних них: Хімічні препарати і полімерні матеріали; Хімія в.


Хімія — постійний супутник людини. У побуті ми практично щоденно зустрічаємося з продуктами хімічної промисловості та з хімічними процесами. Це прання білизни, миття посуду, доглядання за підлогою та меблями застосування клею, а також готування їжі, умивання з милом, догляд за шкірою обличчя та інша особиста гігієна тощо. Нині побутова хімія — це самостійна галузь промисловості.


Хімічні явища в побуті. Хімія. Автор J. G. (Джей Джи) На читання 5 хв. Ручаюся, ви не раз помічали що-небудь на зразок того, як мамине срібне кільце з часом темніє. Або як іржавіє цвях. Або як згоряють до золи дерев’яні поліна. А те, що всі вони відносяться до хімічних явищ. Хімічні явища в побуті. До них відносяться ті, що можна спостерігати в повсякденному житті сучасної людини. Деякі з них зовсім прості і очевидні, будь-хто може спостерігати їх на своїй кухні: наприклад, заварювання чаю. Нагріті окропом чаїнки змінюють свої властивості, в результаті змінюється і склад води: вона набуває інший колір, смак і властивості.


2. У побуті ми щоденно використовуємо продукти хімічної промисловості та зустрічаємося з хімічними процесами. Це миття посуду, прання білизни, доглядання за меблями та підлогою, застосування клею, а також готування їжі, боротьба з комахами, захист рослин, тощо. 3. Нині побутова хімія — це самостійна галузь промисловості. Щороку у світі виробляється майже З0 млн т товарів побутової хімії. 4. До СМЗ універсальної дії відносять пральні порошки «Наталка», «Кристал», «Лотос», «Астра». Для прання вовняних, шовкових і синтетичних тканин використовуються порошки «Екстра», «Новость».


Найбільший вибір готових шкільних презентацій! Хімія у побуті (варіант 1) — презентація з хімії на порталі GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . Побутова хімія Побутова хімія — самостійна галузь промисловості. Щороку у світі виробляється майже 30 млн. т товарів побутової хімії. Це мийні, чистячі, дезінфікуючі засоби, засоби догляду за меблями й підлогою, для боротьби з комахами і захисту рослин, засоби для вибілювання, підкрохмалювання, підсинювання, різноманітні фарби, клеї, автокосметика тощо. Слайд #3. Мийні засоби Мийний засіб- поверхнево-активна речовина або суміш поверхнево-активних речовин з «очисними властивостями в розведених розчинах».


Реферат похімії. НА ТЕМУ: Хімія в побуті. Сатка 2005р. Введення. У моєму рефераті підемова про хімічні речовини, що застосовуються в побуті і полегшують домашню працю,адже побутова хімія - це не тільки прання, прибирання, але іфарбування, очищення приміщень, окремих предметів побуту. Ми кожен день маємо справуз різними видами побутової хімії, починаючи від звичайного мила і закінчуючибарвниками для машин, а також десятками видів, сотнями найменувань продуктівхімії, призначених для виконання всіх можливих домашніх робіт.


Реферат на тему: Побутова хімія План 1. Класифікація товарів побутової хімії. 2. Клеї. 2.1. Асортимент клеїв. 2.2. Якість клеїв. 3. Абразивні товари. Клеї побутові синтетичні, нітроцелюлозні і силікатні фасують в герметично закриваючі тюбики, пластмасові банки, скляні і пластикові пляшки і флакони. Клеї крохмальні і білкові упаковують в паперові пакети і коробки, поліетиленові кульочки, ящики. Клеї маркірують, позначаючи на тарі товарний знак і назву підприємства – виробника, вид клею, стандарт, масу, ціну, дату виготовлення, строк придатності, призначення і вказівки по застосуванню.


/Химия. Хімія в природному довкіллі і в побуті. Автор: Оксана Гевич • Февраль 25, 2018 • Реферат • 1,345 Слов (6 Страниц) • 10,384 Просмотры. Страница 1 из 6. Міністерство освіти і науки україни. [pic 1]. Проект на тему: «Хімічні явища в природному довкіллі і в побуті». Виконали учні 7-Б класу: Гевич Олексій . з’ясувати, які хімічні явища відбуваються у природному довкіллі і в побуті. обґрунтувати роль хімічних явищ у повсякденному житті людства. ПЛАН. Визначення терміну «хімічне явище». Хімічні явища в природному довкіллі. Хімічні явища у побуті. Висновки. Список використаної літератури. Визначення терміну «хімічне явище».


ХІМІЯ ТА ПОБУТ У побуті ми практично щоденно зустрічаємося з продуктами хімічної промисловості та з хімічними процесами. Це прання білизни, миття посуду, доглядання за підлогою та меблями, застосування клею, а також готування їжі, умивання з милом, догляд за шкірою обличчя та інша особиста гігієна тощо. Нині побутова хімія — це самостійна галузь промисловості. Щороку у світі виробляється майже ЗО млн т товарів побутової хімії. Це мийні, чистячі, дезінфікуючі засоби, засоби догляду за меблями й підлогою, для боротьби з комахами і захисту рослин, засоби для вибілювання, підкрохмалювання, підсиню.


Хімія в побуті. Готовые презентации в PowerPoint для детей,учащихся школ и вузов, а также для учителей и преподавателей доступны для скачивания. Все презентации разделены на категории для удобства поиска и навигации. Доклад-сообщение содержит 13 слайдов. Презентации для любого класса можно скачать бесплатно. Если материал и наш сайт презентаций Mypresentation Вам понравились – поделитесь им с друзьями с помощью социальных кнопок и добавьте в закладки в своем браузере. Слайды и текст этой презентации. Слайд 1. Описание слайда: Хімія в побуті Роботу виконав Учень 11 класу Білецький Михайло. Слайд 2. Описание слайда: Хімія — постійний супутник людини.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контурна карта 11 клас географія відповіді

історія мови контрольний переказ

решебник ефимов демидович часть 2