хімія та екологія презентація

Найбільший вибір готових шкільних презентацій! Хімія та екологія — презентація з хімії на порталі GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . Кожної години на планеті 1700 акрів продуктивної землі перетворюється на пустелю 55 чоловік отруюються й гинуть від пестицидів та інших хімічних речовин 1 тис. чоловік помирає від отруєння водою 2 тис. тонн кислотних дощів випадає у Північній півкулі 5-6 видів тваринного чи рослинного світу зникає. Слайд #4. Забруднення довкілля Хімічна промисловість відповідальна за появу в навколишньому середовищі аміаку, сірководню, хлоридів і фторидів, формальдегіду, нафталіну, стиролу, толуолу, метанолу, нітратної, фосфатної, ацетатної і синильної кислот. Слайд #5.


Наука, що вивчає взаємовідносини людства з навколишнім середовищем, одержала назву екологія. Екологія тісно повязана з хімією. З одного боку, хімічний вплив на довкілля завдає йому значної Шкоди, але з іншого боку, запобігти деградації природи можна шляхом використання хімічних методів. Хімія і хімічна промисловість є одним з істотних джерел забруднення довкілля. Іншими найнесприятливішими стосовно екологічного стану виробництвами є чорна і кольорова металургія, автомобільний транспорт й енергетика (головним чином, теплові станції).


Вчитель: Патрик О.Г. Це вбудований файл Microsoft Office (презентація) під керуванням веб-застосунку Office Online. Головна >> Методична робота >> Хімія та біологія >> Презентація на тему: “Хімія та екологія “. Презентація на тему: “Хімія та екологія “. 15 Березня, 2014 Олійник Богдан Петрович Хімія та біологія 0. Вчитель: Патрик О.Г. Зараз читають на сайті.


Презентация на тему: ХІМІЯ ТА ЕКОЛОГІЯ ПЛАНЕТАРНА РОЛЬ ХІМІЧНИХ ПРОЦЕСІВ. Скачать эту презентацию. № слайда 1. Описание слайда: ХІМІЯ ТА ЕКОЛОГІЯ ПЛАНЕТАРНА РОЛЬ ХІМІЧНИХ ПРОЦЕСІВ Смерека Б.А. ЛЗШ №43. № слайда 2. Описание слайда: М Е Т А з’ясувати позитивний та негативний впливи хімічної промисловості в цілому та синтетичних матеріалів і речовин зокрема на екологічний стан навколишнього середовища; проаналізувати негативні глобальні зміни на Землі; продемонструвати важливість хімії як науки у вирішенні актуальних екологічних проблем.


Хімія та екологія. Роботу виконали: Кузьменко Владислав. жертв аварії на ЧАЕС. Вшанування пам’яті ліквідаторів. та жертв аварії на ЧАЕС. Париж, 26 квітня 2010 рік. Аварія у Севезо, Італія (10.07.76).


Вы можете изучить и скачать доклад-презентацию на тему ХІМІЯ ТА ЕКОЛОГІЯ ПЛАНЕТАРНА РОЛЬ ХІМІЧНИХ ПРОЦЕСІВ. Презентация на заданную тему содержит 13 слайдов. Для просмотра воспользуйтесь проигрывателем, если материал оказался полезным для Вас - поделитесь им с друзьями с помощью социальных кнопок и добавьте наш сайт презентаций в закладки! Презентации» Химия» Презентация ХІМІЯ ТА ЕКОЛОГІЯ ПЛАНЕТАРНА РОЛЬ ХІМІЧНИХ ПРОЦЕСІВ. Слайды и текст этой презентации. Слайд 1. Описание слайда: ХІМІЯ ТА ЕКОЛОГІЯ ПЛАНЕТАРНА РОЛЬ ХІМІЧНИХ ПРОЦЕСІВ Смерека Б.А. ЛЗШ №43. Слайд 2. Описание слайда


Хімія і екологія . Готовые презентации в PowerPoint для детей,учащихся школ и вузов, а также для учителей и преподавателей доступны для скачивания. Все презентации разделены на категории для удобства поиска и навигации. Хімія і екологія. Категория: Химия. Нажмите для полного просмотра! Скачать. Вы можете ознакомиться и скачать Хімія і екологія . Презентация содержит 11 слайдов. Презентации для любого класса можно скачать бесплатно. Если материал и наш сайт презентаций Вам понравились – поделитесь им с друзьями с помощью социальных кнопок и добавьте в закладки в своем браузере. Слайды и текст этой презентации. Слайд 1. Описание слайда: Хімія і екологія. Слайд 2.


Презентацию на тему "ХІМІЯ ТА ЕКОЛОГІЯ ПЛАНЕТАРНА РОЛЬ ХІМІЧНИХ ПРОЦЕСІВ" можно скачать абсолютно бесплатно на нашем сайте. Предмет проекта: Химия. Красочные слайды и иллюстрации помогут вам заинтересовать своих одноклассников или аудиторию. Для просмотра содержимого воспользуйтесь плеером, или если вы хотите скачать доклад - нажмите на соответствующий текст под плеером. Презентация содержит 13 слайд(ов). Скачать презентацию (6.45 Мб) Смотреть похожие презентации Конспекты для презентации. Слайды презентации. Слайд 1. Смерека Б.А. ЛЗШ №43. Хімія та екологія планетарна роль хімічних п.


Хімія та екологія. Мета: розкрити поняття екології; довести, що людина є частинкою природи; обгрунтувати необхідність бережливого ставлення до природи України як до національної скарбниці України. Форма роботи: урок - конференція. Вчитель. Мабуть, найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає спілкування з природою. Вона завжди чарувала й чарує, хвилювала й хвилює людину. Шепіт голубої води, зелених дібров, спів дзвінкоголосих пташок, запах і розмаїття квітів – усе це дорога серцю, ні з чим незрівнянна природа рідного краю. Природне середовище було, є і буде.


Урок-презентація "Хімія та екологія". Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли, публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.  Опубліковано: natvikta Чт, 2016-03-31 15:34. Матеріали до уроків. Інтегрований урок засвоєння нових знань з хімії, біології та екології. Мета уроку: розкрити можливості розв’язання екологічних проблем засобами природничих наук;розширити знання про зв’язок хімія та екології; поглибити вміння аналізувати факти, робити висновки, з’ясовувати причини забруднення навколишнього середовища;виховувати свідоме та дбайливе ставлення до власного здоров’я та здоров’я всіх живих організмів нашої планети Земля. Автор


Презентация ХІМІЯ ТА ЕКОЛОГІЯ ПЛАНЕТАРНА РОЛЬ ХІМІЧНИХ ПРОЦЕСІВ. Скачать. Посмотреть презентацию ещё раз. Вы посмотрели и можете бесплатно скачать презентацию на тему ХІМІЯ ТА ЕКОЛОГІЯ ПЛАНЕТАРНА РОЛЬ ХІМІЧНИХ ПРОЦЕСІВ. Доклад-презентация создана с помощью программы Microsoft Powerpoint (ppt или pptx формат) и содержит 13 слайдов. Красивые слайды и иллюстрации презентации на заданную тему помогут Вам заинтересовать слушателей и сделать ваше выступление информативным. Материал полезен как для учителей, так и для учащихся любого возраста.


Презентація 0067 Хімія та екологія Екологія — наука про взаємодію живих організмів і їх спільнот між собою та із навколишнім середовищем. Охоро́на довкі́лля — сукупність заходів, спрямованих на раціональне використання, відтворення і збереження природних ресурсів землі, обмеження негативного впливу людської діяльності на навколишнє середовище. Сталий розвиток — загальна концепція щодо необхідності встановлення балансу між задоволенням сучасних потреб людства і захистом інтересів майбутніх поколінь, включаючи їх потребу в безпечному і здоровому довкіллі. Завдання хімії в охороні довкілля: ефект.


Урок-конференція «Хімія та екологія». Охорона природи повинна стати моральною. категорією і користуватись пріоритетом за. із застосуванням інформаційних технологій. «Хімія та екологія». Обладнання й матеріали: структурні схеми «Наука про довкілля» , «Зв’язки людства і довкілля», «Зона дії екологічного фактора на живі організми» (схеми 1-3); виставка плакатів «Здоровий ти – здорова Україна Конституція України, Червона книга України; презентація «Екологія нашого краю»(додаток 11), презентація екологічного клубу «Ластівка» (додаток 10 ), корисні практичні екологічні поради(додаток 9 ).


Екологічні проблеми сучасного світу традиційно пов'язують з хімією. Насправді за ступенем негативного впливу на навколишнє середовище хімічна промисловість знаходиться на четвертому місті, слідом за теплоелектростанціями, чорною і кольоровою металургією, транспортом. У той же час, це єдина галузь промисловості, яка здатна очищувати довкілля. Саме хімія створює димоочисні фільтри, регенерує збруднену воду і грунт, знешкоджує розлиту нафту тощо. Представлені презентації - роботи студентів на тему "Хімія та екологія". презентації роботи студентів студентам. Отримати посилання.


Хімія і екологія Презентація учнів 42-е групи Рябчука Олеся, Кузьменка Владислава. Хімія на кожен день: гігієна зубів Презентація учениці 41-м групи Книжникової Діани. Біопаливо Презентація учня 41-м групи Бодні Олексія. Фізико-хімічні показники якості хліба і хлібна цвіль Презентація за матеріалами власного дослідження учнів 42-е групи Куцаченка Нікіти і Свинарця Сергія. Хімічні волокна Презентація учня 41-м групи Черевка Дмитра. Миючі засоби Презентація учениць 42-е групи Дзізінської Валерії та Курінної Олени. Лаки і фарби Презентація учениць 42-е групи Барчук Олександри та Кондратенко Анаст.


Категории: Физика Экология. Похожие презентации: Проблема забруднення повітря та шляхи розв'язування її. Саївський НВК Фізика-8. Проблеми перенаселення, перевиробництва і перезабруднення та утилізації відходів. Фізика в житті сучасної людини (Der Physik im Leben des modernen Menschen). Видатні фізики та іх відкриття. Тема 3. Антропосфера – сучасний стан біосфери. Екологічні проблеми України. Предмет фізики. Медична та біологічна фізика. Для багатьох ці поняття - фізика і екологія - здаються несумісними. Але фізика, впровадження її результатів у промисловість представляються як один з найголовніших джерел забруднення навколишнього середовища. 3.


Екологія – це наука про відносини організмів між собою та з довкіллям. Головними забрудниками довкілля є теплоелектростанції, кольорова металургія, транспорт. Наприклад, щороку в атмосферу викидається 100 млн. тон сульфур(IV) оксиду SO2. Більше половини цієї кількості припадає на частку теплоелектростанцій, чверть – на частку кольорової металургії і лише кілька відсотків – на частку чорної металургії та основної хімічної промисловості. З метою захисту довкілля в хімічній промисловості використовують різні фільтри, пилогазовловлювачі, які значно зменшують викидання шкідливих речовин в атмосферу. Синтетичні полімери на відміну від природних не розкладаються ферментами і залишаються в природі.


Презентації з екології 11 клас. Тема: "Проблема збереження біотичного та ландшафтного різноманіття" ," Екологічні прблеми". Автор: Рудницька Ірина Аполлінаріївна. Вчитель хімії та екології, СЗОШ № 15 , м. Хмельницького. ekologichni_problemy.ppt - 2.69 MБ. problema_zberezhennya_biotychnogo_ta_landshaftnogo_riznomanittya.ppt - 11.42 MБ.


Працевлаштування випускників. Кафедра хімії та наноматеріалознавства. Дисципліни кафедри. Склад кафедри. Спеціальність 101 Екологія. * Освітній ступінь «бакалавр»: денна і заочна форми навчання, тривалість навчання – 4 роки. Кваліфікація: бакалавр екології, еколог. * Освітній ступінь «магістр»: денна форма навчання, тривалість навчання – 1,5 роки. Кваліфікація: магістр екології, еколог.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контурна карта 11 клас географія відповіді

історія мови контрольний переказ

решебник ефимов демидович часть 2