технологія консервування плодів та овочів тести

Промышленность \ Общие технологии пищевой промышленности. Підсумковий тест на тему: "Технологія консервування плодів та овочів", страница 2. 34. Оптимальна відносна вологість повітря в холодильній камері при зберіганні плодів: 40…55 %; 55…75 %; 75…85%; +85…95%. 35. Модифіковані газові середовища, які використовуються для зберігання плодів, створюються в результаті: внесення хімічних препаратів; штучної зміни складу повітря; +природного накопичення СО2 в умовах обмеженого доступу кисню. створення певного температурного режиму; 36. Оптимальна температура швидкого заморожування плодів: .


3.1.4.8Технологія консервування плодів та овочів ( 72год). 1. Кислота, яка не міститься в дозрілих плодахфруктів: лимонна . 2. Будь-яку кількість плодів одного виду (сорту), які доставлені на переробне підприємство з одного господарства протягом одного робочого дня однією чи декількома транспортними одиницями і оформлені одним документом про якість називають: +партією; групою; середньою пробою; генеральною пробою. 3. Для оцінки якості партії плодів під час здачі–приймання відбирають: +середню пробу; об’єднану пробу


Тестові завдання з технологій (кухарська справа) "Кулінарна обробка овочів". Перегляд файлу. Тестові завдання з теми «Овочі». Варіант №1. Вкажіть, які овочі, із зображених на малюнку не відносяться до гарбузових . Плодові. Б. капустяні


Класифікація методів консервування. Під консервуванням слід розуміти різні методи і способи впливу на продукти, які швидко псуються, для більш тривалого їх збереження. Розрізнюють фізичні, хімічні та біохімічні методи консервування. 8.1. Фізичні методи. Основний метод консервування – обробка герметично закупорених продуктів нагріванням. Більшість мікроорганізмів гине при температурі 110…120 °С, багато (що не утворюють спор) – за температури 60…100 °С. Але деякі термостійкі бактерії зберігаються при нагріванні навіть до 130 °С. Прогрівання консервів при температурі до 100 °С називають пастериза.


Технологія приготування страв з овочів. В якій воді краще варити овочі? у жорсткій, із значним вмістом солей кальцію у підкисленій воді у м\'якій воді, яка містить менше солей кальцію. При варінні картоплі, її закладають у холодну воду теплу воду гарячу воду. Для припускання капусту білоголову нарізують соломкою шашками січуть. Страви з овочів подають на підігрітих столових мілких тарілках баранчиках порційних сковородах. Картоплю для картопляного пюре протирають гарячою теплою в холодному вигляді. Овочі, які мають зелене забарвлення варять у бурхливо-киплячій воді з вуідкритою кришкою на маленькому вогні з закритою з закритою кришкою в алюмінієвому посуді з закритою кришкою.


Тестові завдання складено з предметів: технологія приготування їжі, устаткування підприємств харчування, гігієна та санітарія, організація виробництва, охорона праці. Для спеціальності кухар 4 ррозряду.. Тест на урок Трудове навчання скачати. Опис документу: Тестові завдання складено з предметів: технологія приготування їжі, устаткування підприємств харчування, гігієна та санітарія, організація виробництва, охорона праці. Для спеціальності кухар 4 ррозряду. Перегляд матеріалу.


технології та способи зберігання плодів і овочів, оцінювати якість та безпечність сировини та консервованих харчових продуктів. Тема 1. Теоретичні основи консервування харчових продуктів. Тема 2. Техніка попередньої та теплової обробки сировини. Тема 3. Завершальна обробка сировини та консервованої продукції. Тара для консервного виробництва. Тема 4. Мікробіологічні та теплофізичні основи стерилізації. Тема 5. Основи технології виробництва натуральних та закусочних консервів, маринадів. Тема 6. Натуральні плоди, компоти та плодоягідні соки, томатні консерви. Тема 7. Автоматизовані лінії виробництва консервованої продукції. Використання.


ТЕМА- ЗАГАЛЬНА ТЕХНОЛОГІЯ КОНСЕРВУВАННЯ ПЛОДІВ ТА ОВОЧІВ ПИТАННЯ- Підготовчі технологічні операц. Работа добавлена на сайт samzan.ru: 2016-03-05. 14. Калібрування плодів та овочів виконується з метою фракціювання різнокаліберної сировини на однорідні за розмірами партії. Однорідність сировини за розмірами – одна із найважливіших умов її успішної технологічної переробки. Миття або ополіскування сировини виконують для видалення з поверхневих забруднень мінерального походження, які крім погіршення органолептичних властивостей обумовлюють підвищену мікробіальну забрудненість продукту.


Задание на дипломную работу, на тему: Підсумковий тест на тему: "Технологія консервування плодів та овочів". Уровень антиплагиата дипломной работы. Уникальность работы должна быть не менее 75%.


Технологія овочевих натуральних, закусочних виробів, овочевих страв для харчування, концентрованих напівфабрикатів, соусів та маринадів. Технологія переробки та консервування плодів. Виробництво компотів, фруктових та ягідних соків, варення, джемів, желе, маринадів. Технологія сухих та заморожених овочів і плодів. ⇐ Предыдущая 1 2 3 4 5 678 9 Следующая ⇒. Дата добавления: 2015-06-04; Просмотров: 523; Нарушение авторских прав?


Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби; Технологія консервування плодів та овочів; Технологія бродильних виробництв; Технологія молока та молочних продуктів. Вміст вуглеводів у плодах і овочах (відносно сухих речовин) становить: 1. до 10%; 2. 15…20 %; 3. до 90 %; 4. понад 97%. Правильна відповідь: 3. Сезон виробництва плодоовочевих консервів триває


1. овочеві соки, плодово-ягідні консерви, страви для обідів; 2. подрібнені, пюреподібні та цілі консервовані овочі; 3. овочеві соки, плодово-ягідні консерви та томат-продукти; 4. томатні та закусочні консерви; Правильна відповідь: 2. 310. Методи консервування плодів і овочів: 1. хімічні; 2. фізичні; 3. мікробіологічні та комбіновані; 4. всі відповіді правильні. Правильна відповідь: 4. 311. До забарвлюючих плоди речовин відносять


Наведений матеріал: сировина для виробництва консервів, асортимент та способи консервування, технологія виробництва натуральних консервів, технологія концентрованих т. Також подано питання для контролю знань, тести та ситуації до розділів. Зміст: Зерноборошняні вироби (Гордієнко Г.С., Ліхоніна Г.О.). Характеристика зернових культур. Споживні властивості зерна та вимоги до його якості.. Дітріх І.В. Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів. формат doc. Вміст води, характеристика видів зв’язку води з сухими речовинами у фруктах і овочах. Фактори, щ. 2008 — 2021 «СтудМед».


2. Овочеві натуральні, закусочні та обідні консерви. 3. Овочеві та фруктово — ягідні соки і напої, екстракти, сиропи. 4. Консервовані компоти і фруктові консерви. 5. Консерви, виготовлені біохімічними способами. 1. Історичний розвиток, стан і проблеми сучасної технології консервування. Плоди класифікують за будовою з урахуванням їх біологічних особливостей або по зонах вирощування на такі групи: — зерняткові: яблука, груші, айва


15. Консервування овочів і плодів. Харчування людства завжди залежало від двох факторів: сезонності виробництва харчових продуктів та їх збереження. Більшість продуктів швидко псується, тому люди давно почали шукати способи їх зберігання більш тривалий час. Поширені з давніх-давен способи консервування — сушіння, виноробство, квашення — уповільнювали, але не припиняли псування продукції. У більшості країн Європи переробляється понад 50 % вирощених овочів та понад 60 % фруктів. В Україні треба нарощувати виробництво високовітамінного консервованого продукту з овочів, зеленого горошку, перцю солодкого, високовітамінних консервів із смородини та суниць. 15.1. Класифікація способів консервування.


38. Консервування овочів, плодів і картоплі активним вентилюванням, технології, режими та обладнання. 39. Умови і техніка зберігання цибулі-ріпки, цибулі-матки, цибулі-сіянки. Значення прогрівання і просушування перед зберіганням. 40. Режими і способи зберігання плодів кісточкових культур і ягід. 41. Класифікація методів переробки овочів. 42. Вимоги до якості плодів і овочів, що використовуються для переробки. 59. Вивчити методику проведення органолептичної оцінки якості овочів, плодів та консервованої продукції. 60. Назвіть сировину та вимоги до неї для виготовлення хлібопекарського борошна. 61. Назвіть сировину та вимоги до неї для виготовлення макаронного борошна.


35.Тест. Метод Бертрана Застосовують для визначення масової частки: а) цукрів. 40. визначити Метод консервування, в основі якого покладено принцип «Анабіозу»: а) теплова стерилізація, використання антибіотиків. б) сушіння, квашення, маринування. Тест - 73. До колориметричних Методів визначення цукрів відносять: а) метод Бертрана; поляриметричний метод.


9.технологія зберігання субтропічних і тропічних плодів. Плоди. Збереженість плодів цитрусових залежить від їх стиглості і строку знімання. Калібрування плодів та овочів виконується з метою фракціювання різнокаліберної сировини на однорідні за розмірами партії. Однорідність сировини за розмірами – одна із найважливіших умов її успішної технологічної переробки. При консервуванні кісточкових плодів можуть видаляти кісточки. Цю операцію виконують на машинах двох типів: перші – працюють за принципом “виколювання” кісточки із м΄якоті (вишня, черешня, слива), другі – за принципом розділення плоду (персики).


Технології харчових виробництв технологія консервування плодів та овочів. ЛАБОРАТОРНИЙ ПРАКТИКУМ для студентів напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія". денної та заочної форм навчання. Київ НУХТ 2016. Технології харчових виробництв. Технологія консервування плодів та овочів: лабораторний практикум для студ. напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія” ден. та заоч. форм навч. / уклад.: Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська, С. В. Матко, О. В. Точкова. – К.: НУХТ, 2015.


В роботі пропонуються тести з вибірковою та альтернативною відповіддю, а також кросворди з предмету «Товарознавство продовольчих товарів». Використання тестів, кросвордів порівняно з іншими формами опитування дозволяє більш об»єктивно оцінити знання, провести фронтальний, а не вибірковий контроль, зекономити час на уроці, швидко перевірити роботи, виявити прогалини в знаннях. Тестові завдання, кросворди можуть бути використані викладачами для поточного і проміжного контролю, при проведенні тематичного оцінювання навчальних досягнень учнів, заліків з предметів «Товарознавство продовольчих товар.


Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів 2016. 21. Овочеві маринади, їх види. Підготовка окремих видів плодів та приготування маринадної заливи при виробництві маринадів. Технологічна схема виробництва консервів “Огірки мариновані“. Вимоги до якості готового продукту, умови їх зберігання. 22. Фруктово-овочеві консерви, виготовлені біохімічним способом. Теоретичні основи виробництва ферментованих овочів і фруктів; фактори, які впливають на процеси квашення, соління огірків і томатів; вимоги до якості і умови зберігання ферментованих плодів. 23. Консервовані маслини, оливки, мочені фрукти і ягоди, їх види.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контурна карта 11 клас географія відповіді

історія мови контрольний переказ

решебник ефимов демидович часть 2