технологія швейного виробництва

Технологія швейного виробництва стає механізованої, її ефективність обумовлюється застосуванням спеціальних машин і устаткування. Змінюються організаційні форми виробництва, підвищується рівень автоматизації підприємств, особливо, розробки моделей, підготовці виробництва, раскрое, пошитті і опоряджувальних операціях. Сучасному виробництву необхідні фахівці, володіють комп'ютером, т.к. багато етапи виробництва, у значною мірою нею оснащуються.


Сучасні тенденції моди. Вимоги до асортименту одягу, що проектується. Характеристика моделей, їх технологічний аналіз. Обгрунтування вибору матеріалів для моделей. Характеристика матеріалів, складання конфекційної карти. Попередній розрахунок потоку.


Створення вироби за модним тенденціям задовольняє потреби покупців і вигідне для виробництва. Обгрунтування вибору моделі. Жакет жіночий прямого силуету з укороченими суцільнокроєними рукавами і асиметричною застібкою на тасьму блискавку.


Основи технології швейного виробництва (виробничі ділянки на швейному виробництві). 1 Характеристика підприємства. >Швейное підприємство «Аліса» є підприємством малої потужності, випуск виробів на зміну якого складають 29 одиниць. З технологом чи закрійником уточнюють технологію обробки вироби. На підприємстві передбачено 2 комірника, які виконують збереження і відпуск матеріалів. З вище викладеного виконаємо розрахунок і планування швейного підприємства.


Лабораторний практикум з дисципліни «Технологія швейного виробництва та оснастка» розроблений відповідно до робочої програми до даного курсу для студентів денної форми навчання, напряму підготовки 6.050502 Інженерна механіка ОС «Бакалавр». Містить теоретичні відомості та практичні завдання, що дають змогу студентам ознайомитися з особливостями асортименту швейних виробів та видами.


МОДУЛЬ 5. Технологія виготовлення швейних виробів Тема 5.1. Матеріали хімічного походження (штучні) та їх властивості Види матеріалів. Штучні матеріали, їх. МОДУЛЬ 5. Технологія виготовлення швейних виробів. Тема 5.1. Матеріали хімічного походження (штучні) та їх властивості.


дивитися на реферати схожі на "Технологія швейного виробництва". Варіант 2. 1. Дати характеристику, область застосування, переваги та недолікиконвеєрних потоків із суворим ритмом. Організаційна форма потоку визначається організацією ритму його роботи. Зацим показником потоки швейних цехів можуть бути трьох видів: з суворимритмом, з вільним ритмом і комбіновані.


Основи технології текстильного виробництва. Пряжа та текстильні нитки. Поняття про пряжу та прядіння. Одежна фурнітура. Вибір матеріалів для пакету швейного виробу та його обґрунтування. Методика вибору матеріалів. Умовні позначення видів волокон, ниток, пряжі та кручених виробів.


Технологія сучасного швейного виробництва все більше стає механічною, її ефективність у першу чергу залежить від обладнання, що застосовується. На сьогодні швейна промисловість – це високо оснащені підприємства з новітніми технологічними процесами виготовлення масової продукції стабільного асортименту, що значно знижує витрати й собівартість продукції, робить її доступною для споживача, дає змогу розширювати частку ринку.


Метою викладання дисципліни «Технологія швейних виробів» є засвоєння студентами системи знань з технології швейного виробництва, формування умінь з оброблення окремих деталей, швів та вузлів швейних виробів, а також розробки технології оброблення власних виробів. Завдання дисципліни : - розкрити сферу застосування та способи виконання з’єднань деталей швейних виробів; - навчити обирати способи.


Спеціалізація: «Швейне виробництво». Галузь знань: 18 «Виробництво та технології». Кваліфікація: технік-технолог. Термін навчання (денна та заочна форма). На основі базової загальної середньої – 3 роки 10 місяців. На основі повної загальної освіти – 2 роки 10 місяців. На базі повної загальної середньої освіти та освітньо-кваліфікаційного рівня «кваліфікованій робітник» – 1 рік 10 місяців. Спеціальні дисципліни


ОСВІТНЯ ПРОГРАМА «Конструювання та технології швейних виробів». Галузь знань 18 – Виробництво та технології Спеціальність 182 – Технології легкої промисловості. освітній ступінь «магістр». Профіль програми.


Технология производства швейных изделий. Министерство образования РФ. Байкальский государственный университет экономики и права. Кафедра коммерции и предпринимательства. Технологические особенности отрасли позволяют осуществлять быструю смену ассортимента выпускаемой продукции при минимуме затрат, что обеспечивает высокую мобильность производства. Лёгкая промышленность объединяет несколько подотраслей.


МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до курсової роботи з проектування швейних виробів ВСТУП Сучасне вітчизняне швейне виробництво характеризується високим рівнем техніки, технології і організації виробництва, наявністю спеціалізованих підприємств. Всі ці фактори впливають на підвищення якості і розширення та оновлення асортименту виробів. Але на сьогоднішній день швейна промисловість неповністю задовольняє потреби споживача за якістю, різноманітністю виробів, які випускаються.


Розділ : “Технологія виготовлення швейних виробів”Тема: Художнє конструювання швейного виробу ( спідниця)Підготувала. Хотєнкова Олена Миколаївнавчитель Костянтинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 Костянтинівської міської ради Донецької області2019 рік. Номер слайду 2.


Одяг в процесі його виготовлення на швейному підприємстві проходить через експериментальний, підготовчо-розкрійний і швейний цехи. В експериментальному цеху відтворюють моделі одягу за взірцями Будинку моделей для показу на ярмарку оптової реалізації. Взірці моделей, розписані торговельними організаціями оптової реалізації одягу, є взірцями для випуску виробів у масовому виробництві. В цьому цеху займаються підготовкою моделі до запуску у виробництво.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контурна карта 11 клас географія відповіді

історія мови контрольний переказ

решебник ефимов демидович часть 2