контрольна робота взаємодія романтизму і реалізму 9 клас відповіді

Розв’язання завдань до посібника 9 клас Зарубіжна література СТОЛІЙ (зошит для контролю навчальних досягнень) 2017 рік. Контрольна робота №3. Взаємодія романтизму і реалізму. Варіант I. 1. Позначте вірш, у якому розкривається тема призначення поезії. Г «Я пам’ятник собі поставив незотлінний.». 2. Назвіть автора, твір якого надихнув М. Лермонтова на створення поезії «Сосна». В. Г. Гейне. 3. Визначте період творчої біографії О. Пушкіна, під час якого він перебував в Україні.


Зарубіжна література 9 клас розробка уроку - 2017 рік - містить розробки лекційно-практичних (комбінованих) уроків, уроків позакласного читання, розвитку мовлення, контролю рівня сформованості компетенцій - КОНТРОЛЬНА РОБОТА №4. ЗА ТВОРЧІСТЮ М.Ю. ЛЕРМОНТОВА - ВЗАЄМОДІЯ РОМАНТИЗМУ І РЕАЛІЗМУ. Контрольна робота №4. за творчістю М.Ю. Лермонтова - взаємодія романтизму і реалізму. Зарубіжна література 9 клас розробки уроків - 2017 рік. В класицизму і романтизму; Г реалізму і сентименталізму. Відповідь: А. Середній рівень.


Відповіді додаються.Вікно перегляду документа. Взаємодія романтизму і реалізму». 15 завдань за творчостю Дж.Байрона, О.С.Пушкіна та М.Ю.Лермонтова як проза, так і лірика. Відповіді додаються. Вікно перегляду документа. ПІБ : Назаренко Тетяна Василівна. Посада : вчитель зарубіжної літератури та російської мови. Місце роботи : Богодухівська гімназія №1. Завантажити матеріал: - Тестові завдання за темою «Романтизм. Взаємодія романтизму і реалізму». Закрити. Хвилинка реклами. 9 клас, Зарубіжна література, Контрольні роботи, Середня освіта. 2 коментарі. Лєна Закусило каже


Контрольна робота для 9 класу з теми «Від романтизму до реалізму».Матеріал містить завдання з вибором однієї правильної відповіді, з короткою відповіддю,а також завдання з повним розв’язанням.Дана робота може бути,як контрольною роботою, та і самостійною.Буде слугувати гарною допомогою у підготовці до уроку.


Розробка містить матеріал для перевірки знань та навичок учнів 9 класу з теми " Взаємодія романтизму і реалізму", може бути використана для контрольного оцінювання з урахуванням завдань початкового, середнього, достатнього та високого рівнів. Автор: Коляденко Надія Григорівна, вчитель зарубіжної літератури Скадовської ЗОШ І-ІІІ ст.№3.


Контрольна робота № 3 "Взаємодія романтизму та реалізму" 1.Які новаторські ідеї, образи, прийоми поетики принесли в романтизм митці, на прикладі відомих вам творів. 2. Доведіть, що у романі у віршах "Євгеній Онєгін" поєднані елементи романтизму і реалізму. 3. Розкажіть про життя Печоріна, назвіть у хронологічному порядку основні події його біографії. 4. Дайте визначення "Онєгінська строфа".


Перебіг заняття Контрольна робота за темою «Взаємодія романтизму й реалізму: творчість О. С. Пушкіна, М. Ю. Лермонтова». Зарубіжна література. Іі. Оголошення теми й мети. Російська література І третини ХІХ ст. відзначалася активною взаємодією двох літературних напрямів — романтизму та реалізму. І це наклало особливий відбиток на тематику, проблематику й жанри тогочасної літератури. Письменники намагалися філософськи осмислити життя, подати психологічний портрет свого покоління «зайвих людей». Спробуймо й ми осмислити цей цікавий літературний період під час виконання контрольної роботи. Ііі. Ро.


Зарубіжна література. 9 клас. Ніколенко. Взаємодія романтизму і реалізму. Романтизм, реалізм, перехідна доба (період), взаємодія, традиція, новаторство. 1. Дайте визначення терміна «романтизм» і назвіть його провідні ознаки. 2. Які філософські, естетичні й історичні чинники вплинули на розвиток романтизму в Європі? 3. Назвіть провідні течії європейського романтизму та їх представників. Чинники розвитку літературного процесу. У галузі художньої літератури немає чітких меж і правил, як у точних науках. Багато літературних явищ є напрочуд складними й неоднозначними. У деяких творах виявляється не.


Взаємодія романтизму і реалізму» даються з відповідями. Взаємодія романтизму і реалізму». Внимание! Все тесты в этом разделе разработаны пользователями сайта для собственного использования. Администрация сайта не проверяет возможные ошибки, которые могут встретиться в тестах. Завдання за творами Дж.Байрона «Мазепа», «Євгеній Онєгін» О.С. Пушкіна, «Героя нашого часу» М.Ю.Лермонтова, лірика О.С. Пушкіна і М.Ю.Лермонтова.Тестові завдання за темою «Романтизм. Взаємодія романтизму і реалізму» даються з відповідями. Список вопросов теста. Вопрос 1.


9 клас Підготовка до контрольної робота № 3 Взаємодія романтизму і реалізму. 2400. Підготовка до контрольної робота № 3. Взаємодія романтизму і реалізму. Час: 00:00/00:40:00. Питання: 0/12. У вірші «Я пам’ятник собі поставив незотлінний…» розкривається тема. (Кількість балів 1.00). А. призначення поета і поезії. Б. дружби.


«Від романтизму до реалізму». Мета: перевірити рівень засвоєння вивченого матеріалу, його розуміння; розвивати навички. практичного застосування набутих знань, логічного мислення, зв’язного мовлення . 1. М. Лермонтова назвав спадкоємцем О. Пушкіна: а) Ф. Булгарін; 9 б) В. Бєлінський; г) П. Вяземський. 2. Вірш, який приніс славу М. Лермонтову, називається: а) «Бородіно»; б) «Прощавай, немита Росіє…»; 9 в) «Смерть поета». 3. У ліриці М. Лермонтова переважає: а) пейзаж; 9 б) морально-філософський струмінь; в) фольклорні мотиви. 4. Вірш М. Лермонтова «І нудно, і сумно» побудовано у формі: 9 а) запитань і відповідей; б) монологу; в) сповіді. 5. Найбільш поширеним прийомом у ліриці М. Лермонтова є: а) містифікація


Тестова контрольна робота №3. "Романтизм". 9 клас. Тестова контрольна робота №3. «РОМАНТИЗМ». І варіант. Завдання 1 – 3 мають кілька варіантів відповідей, серед яких лише ОДИН ПРАВИЛЬНИЙ. Виберіть правильну відповідь і запишіть її в зошит. 1. Романтизм і реалізм активно взаємодіяли… А) в кінці XVIIIст.; б) на початку XIXст.; в) в першій третині XIX ст..; г) в першій половині XIX ст..; д) наприкінці XVIII – на початку XIXст. 2.Провідна ознака романтизму – це… А) правдивість; б) об’єктивність; в) суб’єктивність; г) розум; д) духовність. 3. Хто з письменників подорожував Італією, Іспані.


9 клас. Біологія. Всесвітня історія. Завдання з вибором правильної відповіді. 1. Укажіть прізвища письменників — представників «золотої доби» російської літератури: а) Гончаров, Пушкін, Некрасов . а) Класицизму і романтизму; б) романтизму і реалізму; в) класицизму і бароко; г) бароко і романтизму. 4. Укажіть, кого по-справжньому кохає Печорін. а) Белу; б) княжну Мері


Помогите пожалуйста: Взаємодія романтизму і реалізму Твір "Як розкриваеться Онєгін в дуелі з Ленським" P.S. Я сам ничего не понял! . Урок 34. Контрольна робота № 3 за темою «Взаємодія романтизму й реалізму: творчість О. С. Пушкіна, М. Ю. Лермонтова». Конспекти уроків зарубіжної літератури 9 клас. Нова програма. 2017 рік.


Гіпермаркет Знань>>Зарубіжна література>>Зарубіжна література 9 клас>>Зарубіжна література: Контрольна робота № 6 (тести). ТЕСТОВІ ЗАВДАННЯ до розділу «Від романтизму до реалізму». Чи знаєте ви творчість письменника? Олександр ПУШКІН Пушкіна називали: а) «Сонцем російської поезії»; б) «Місяцем російської поезії»; в) «Соловейком російської поезії».


Головна » Файли » Розробки уроків СЛ » 9 клас. Контрольна робота з теми "Від романтизму до реалізму". 9 клас. [ Викачати з сервера (11.0 Kb) ]. 17.05.2013, 03:36. Категорія: 9 клас | Додав: Tetjana | Теги: Переглядів: 14949 | Завантажень: 3372. Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.


Готова контрольна робота з зарубіжної літератури 9 клас на тему взаємодія романтизму і реалізму. Всего ответов: 2. Посмотреть ответы. 7. вишукано прикрашена у бiлих тонах зала виглядала чудово. 8. твiр, написаний декiлька рокiв тому, став справжнiм шедевром сучасноi прози. 9. лайка - екологiчно шкiдливе явище, насичене негативом. 10. книга, прочитана мною нещодавно, виявилася дуже популярною серед моiх однолiткiв. Ответ разместил: Гость. Атакие есть? просто интерестно. Ответ разместил: Гость.


Контрольна робота № 2 з теми: «Проза і поезія пізнього романтизму та переходу до реалізму ХІХ століття». Варіант 1. Рівень 1. 7. Як Цахес втратив свою силу? 8. Хто допоміг Фету видати першу збірку віршів? 9. Що таке верлібр? Рівень 3. 10. Проаналізуйте реальне і фантастичне у творі Гофмана «Крихітка Цахес». 11. Проаналізуйте вірш №1 у поемі «Пісня про себе» Вітмена. Рівень 4.


Контрольна робота № 5. Література українського романтизму. Варіант 1.  Оберіть один варіант відповіді. 1. Назвіть письменника, що не входив до складу «Руської трійці»: а) І. Вагилевич; б) М. Костомаров; в) М. Шашкевич; г) Я. Головацький. 2. Жанр твору «Рибалка» (П. Гулак-Артемовський) за визначенням самого автора: а) малоросійська оперета; б) елегія; в) малоросійська балада; г) вірш-медитація.


Методична робота у школі. Шкільне методичне об. МО початкових класів. Проекти вчителів. Позакласна робота. Гуртки. Факультативи. Курси за вибором. Документація. Малюнки К.І. Роботи Л.В. Вірші Салаш А. Батькам. Профорієнтація. Сторінка психолога. ДНЗ КАЛИНКА.


Тестові завдання та контрольна робота із зарубіжної літератури для 9 класу за темою «Романтизм»Тести як форма контролюНайважливішим компонентом педагогічної системи і складовою частиною освітнього процесу є контроль за навчальною діяльністю учнів, призначений для визначення успішності навчання кожного учня, аналізу отриманих результатів та корекції подальшого процесу навчання.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контурна карта 11 клас географія відповіді

історія мови контрольний переказ

решебник ефимов демидович часть 2