контрольні роботи з читання 3 клас нова програма

Контрольні роботи з літературного читання (за оновленими програмами)3 клас. Скачать материал. библиотека материалов. Добавить в избранное. Контрольні роботи з літературного читання. 3 клас. Контрольна робота № 1. Аудіювання (письмово). Прослухай текст. Контрольна робота № 2. Навички читання мовчки (письмово). Прочитай текст. Загублені рукавички.


Завантажити контрольні роботи з літературного читання за 3 клас ✅ Безкоштовно на сайті «На Урок». Багато корисних матеріалів для вчителів та репетиторів. Матеріал для роботи з дітьми з особливими освітніми потребами. Матеріали за програмою на основі нового Державного стандарту початкової освіти НУШ. Бібліотека Літературне читання 3 клас Контрольні роботи. docx. Аудіювання "Полохливий гриб". Літературне читання, 3 клас, Контрольні роботи. Додав(-ла) Ничипор С. М. 20 січня 2379 0.


Контрольні роботи 3 клас. 1. Контрольна робота з математики №1. 3 клас. I семестр. Нова програма. 2. Контрольна робота з математики №2. 3 клас. I семестр. Нова програма. 3. Контрольна робота з математики №3. 3 клас. 4. Контрольна робота з української мови. Мовна тема "Будова слова" 3 клас. I семестр. Нова програма. 5. Тексти для списування. 3 клас. 6. Контроль читання. I семестр. 3 клас. 7. Контрольна робота №1 з "Я у світі". I семестр. 3 клас. 8. Семестрова Контрольна робота з математики №4. 3 клас. I семестр. Нова програма. 9. Контрольна робота з математики №1. 3 клас. 14. Підсумкова Контрольна робота з читання. 3 клас. II семестр. Нова програма.


ЛІТЕРАТУРНЕ ЧИТАННЯ 3 клас ІІ семестр КОНТРОЛЬНА РОБОТА № 7 Робота з літературним твором. КРАДЕНИЙ ВІЛ Мав чоловік сина. От виріс хлопець та такий собі красень, хоч картину з нього малюй, а до роботи щось не дуже квапиться. Якось питає в нього батько: - Чи не пора, синку, за якесь діло братися? А той стоїть і чухає потилицю: - Та не знаю, тату, за що й братися…


Контрольні роботи з літературного читання у 3 класіТематична перевірка з предмета «Літературне читання» здійснюється не за результатами опрацювання творів. Орієнтовний обсяг тексту у 3 класі – 210 – 230 слів. Для письмової перевірки аудіативних умінь добирають 8 тестових завдань, з яких 4 завдання закритого типу з вибором однієї правильної відповіді серед трьох пропонованих варіантів по 1 балу за кожне і 4 завдання відкритого типу по 2 бали за кожне. Материнське щастя.


Контрольна робота з літературного читання: навичка читання мовчки 3 клас - нова програма. Контрольна робота з літературного читання. Літературне читання | Переглядів: 818 | Завантажень: 135 | Додав: viktoriya | Дата: 01.11.2018 | Коментарі (0). Контрольна робота №1. Аудіювання. 3 клас за оновленою програмою 2018 рік. Тексти для навчального та контрольного аудіювання з літературного читання 2 клас за оновленою програмою 2017 р. Тексти для навчального та контрольного аудіювання. Літературне читання | Переглядів: 2664 | Завантажень: 683 | Додав: viktoriya | Дата: 03.10.2017 | Коментарі (0). Тести з літературного читання за підручником О.Я.Савченко 2 клас. Тести з літературного читання.


ЛІТЕРАТУРНЕ ЧИТАННЯ 3 клас ІІ семестр КОНТРОЛЬНА РОБОТА № 7 Робота з літературним твором. КРАДЕНИЙ ВІЛ Мав чоловік сина. От виріс хлопець та такий собі красень, хоч картину з нього малюй, а до роботи щось не дуже квапиться. Якось питає в нього батько: - Чи не пора, синку, за якесь діло братися? А той стоїть і чухає потилицю: - Та не знаю, тату, за що й братися… - Гаразд, - озвався батько. – Підемо по світу, поглянемо, як інші живуть. Може, й тобі якась там робота до серця припаде. Ішли вони, йшли, вже й назад повернули, коли дивляться – під лісом віл пасеться. - Я цього вола вкраду! – каже тод.


Даний матеріал містить в собі підсумкові контрольні роботи з літературного читання у 3 класі, які допоможуть перевірити сформованість читацьких вмінь та навичок учнів. Контрольні роботи розроблені згідно Методичних рекомендацій щодо оцінювання учнів початкової школи з літературного читання. Матеріал розрахований на учителів початкових класів. Автор: Лещенко Валентина Петрівна, учитель початкових класів Михайлівського НВК Первомайської районної державної адміністрації Харківської області. pidsumkovi_kontrolni_roboty_z_literaturnogo_chytannya_u_3_klasi.docx - 34.51 KB. Предмети: Українська літер.


Контрольні роботи з літературного читання в 4 класі на І семестр. Контрольні роботи в 3 класі ІІ семестр з української мови. Предмети. Українська мова (6548). Нові теми на форумі. Збірник лабораторно-практичних робіт з предмета «Охорона праці» для здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічно.


Контрольні роботи 3 клас. Редактор Yuliia Berezhko ·. Прочитано: 7 234. Контрольні роботи з літературного читання на І семестр (3 клас). Автор: Германович Алла Федорівна. Заклад: Квітневий навчально – виховний комплекс. Тема: Контрольні роботи 3 клас. Спрямування: 3 клас. Матеріал надається в цифровому вигляді: DOCX (текстовий файл); розмір 28Кb.


Контрольні роботи з літературного читання 3 клас II семестр. Підготувала вчитель початкових класів ЗШ № 5 Шолох Валентина Олександрівна. Контрольна робота № 5 Аудіювання Груші – дві і одна. Якось ми з Оксаною сиділи на лаві у сквері. Контрольна робота № 6 . Навичка читання мовчки. Прочитай текст. Лелечине новосілля Сонце вже котилося на сон за гори, коли, закінчивши роботу, люди йшли додому. Поруч із дорослими крокували й діти. Над дахами пролетіли два лелеки і заховалися за деревами. Аж ось нарешті й нова світла хата діда Василя. – На подвір’ї, біля ясенів, - високий стовп, а на ньому лелечине гніздо. Дід Василь сидить з онуками на призьбі і дивиться, як птахи дбайливо вкладають своїх малих дітей на ніч.


Контрольна робота №1 Варіант 2 Прочитай текст. Чому папуги мають барвисте пір'я. На безлюдному острові, далеко в океані, жили жовті папуги. Контрольна робота №2 Варіант 2 Прочитай текст Ластівка з перебитим крилом Після гарячого літнього дня загриміла гроза. Пішла злива. Вода залила ластів'яче гніздо, що приліпилося до стіни старої повітки.


Контрольна робота № 6 з літературного читання. Прізвище _. Літературне читання, 3 клас Контрольна робота «Читання мовчки» ІІ семестр. І варіант. Прочитай уважно текст. — Сьогодні в тебе почалися канікули. Але гаяти часу не можна. Ось тобі робота на сьогодні: посади біля хати дерево й прочитай книгу про Далекі Сині Гори. Мама показала, де посадити дерево, поклала на стіл книжку про Далекі Сині Гори й пішла на роботу. Петрик подумав: «Посплю ще трохи». Ліг, задрімав, потім заснув міцно-міцно і снилося йому: біля хати виросло дерево, яке він посадив, а Далекі Сині Гори стали зовсім недалекі й стоять над самісіньким ставком.


Навичка читання мовчки (письмово) Контрольна роботи № 2 уч_ 3-___ класу _ Дата_. Завдання для перевірки розуміння прочитаного (Василь Сухомлинський «Добре слово» (266 слів)) 1. Скільки років було Олі? а) 7, б) 5, в) 6 2. Що сталося з дівчинкою? а) Простудилась, б) впала, в) загубилась. 3. Хто лікував Олю? а) Лікарі б) сусіди, в) Родичі. Оцінювання тестової роботи з перевірки навички читання мовчки 1. Читання мовчки: спосіб _(б.) темп _(б.) 2. Розуміння прочитаного: _ (б.) Загальний бал_. Добре слово В однієї жінки була маленька донька Оля.


Контроль навичок читання вголос учнів 3-го класу. І семестр - 65-70 слів за хвилину. ІІ семестр - не менше 75 слів за хвилину. Новіша публікація Старіша публікація Домашня сторінка. Підписатися на: Дописати коментарі (Atom). Користувачі, що підписалися. Контрольна робота з математики 3 клас. Тарас Григорович Шевченко "Свою Україну любіть" (у. Українська мова. 3 клас. Встановлення зв'язку при. ► лютого (5).


Головна » Файли » 3 клас » КОНТРОЛЬНІ РОБОТИ 3 КЛАС. У категорії матеріалів: 6 Показано матеріалів: 1-6. Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам. Контрольна робота 3 клас тема "Свята" holidays. 3 form holidays v-1. Listen and circle the correct answer. Семестрова контрольна робота з читання за 2 семестр - 3 клас. Reading (the second term). Variant 1.


Метою роботи є перевірка навичок читання мовчки. Перевірну роботу проводити на уроці літературного читання, краще за все у першому семестрі. Літературне читання. 3 клас Аудіювання В. Сухомлинський "Прогаяний день". Автор: Юзвяк Леся Іванівна. Посада: вчитель початкових класів. Місце роботи: Спеціалізована сш №8. Оцініть публікацію: 4.3 / 5 ( 6 ). Досягнення автора. У цьому документі міститься матеріал (текст і питання) для аудіювання у 3 класі. Метою роботи є перевірка навичок читання мовчки. Перевірну роботу проводити на уроці літературного читання, краще за все у першому семестрі. Вікно перегляду документа. Отримати код.


Заступник директора з виховної роботи, учитель початкових класів. 50 лет. 1 382 16 934. Календарне планування з літературного читання з урахуванням оновлення і розгалуження програми. Просмотр содержимого документа «Календарне планування для 3 класу з літературного читання». Календарно-тематичний план. уроків курсу «Літературне читання. 3 клас» за підручником. О. Я. Савченко. Зведений перелік робіт для підсумкових перевірок, які проводяться. в 3 клас з літературного читання. Вид перевірки. 3 клас. І. сем. Контрольні роботи № 4 Навичка читання вголос (усно). 1. 39.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

контурна карта 11 клас географія відповіді

історія мови контрольний переказ

решебник ефимов демидович часть 2